Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ledgeri
üzenetére
Profilokat nem használtam még, 1 van mindig, aztán néha azt takarítom vagy resetelem. Ennek majd utána kell olvasnom.
De melóhelyes gépen a web appos megoldás zabálja a CPU-t meg a RAM-ot, igaz ott chromeot használunk, és amikor megnyitom mondjuk a web appos chatet akkor +10 szál jelenik meg a task managerben. Igaz mellette nyitva van egy böngészőben 10-15 tab, ami a munkához kell és az eleve 20-25 szál.
De itthon meg nyilván nem használnék ennyi mindent, főleg nem egyszerre.A Postmaster firewallt nem találtam, csak egy google mail toolt.
Érdemes a Win firewallt leváltani? Nálam most az van + a Bitdefendernek vannak plusz beállításai.Routerre régebben volt Merlin custom rom, de már évekkel ezelőtt használtam, de kell lennie több elérhetőnek is. De talán van szűrésre külön opció benne, azt tudom, hogy DNs választásnál van több opció is. Egy Asus RT-AC66U B1-et használok, megnézem majd mi elérhető rá.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Indul a ChatGPT Health
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KAMI911