Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- 
			  LOGOUT Mozilla Firefox 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

madrac senior tag válasz  Rasiel

üzenetére Rasiel

üzenetéreNem tudom mik azok a szamodra fontos beallitasok amik mas bongeszokbol hianyoznak, en egyedul a kiegeszitoket tudom felhozni mint ami megkulonboztette a tobbitol (eddig) erosen pozitiv iranyba. Mikor az FF gyalazatos sebessege, akadozasai miatt attertem masra, ez volt az egyeduli amit sajnaltam otthagyni, mert peldaul a Keepass-bol gondolom pont azert nem letezik egyik bongeszore sem olyan kiegeszito amivel irni tudja az adatbazisat, mert a tobbiek is ezt a korlatozott webext vonalat kovettek mind a kezdetektol fogva. 
 Ha valakinek csak a gyrosasag szamit es mar atpartolt mas bongeszore, annak nem fog nyujtani semmi tobbletet az FF amiert erdemes ujra visszavaltani ra, mert kotve hiszem, hogy erzekelhetoen gyorsabb tud lenni valaha mint a tobbi, azon felul hogy mar eleve a Chrome lett az etalon, aminek megtoresehez valami nagy ujdonsagot kellene robbantani amivel elcsabithatoak lennenek a felhasznaloi. Ez a trend meg persze valtozhat, de nyugodtan meglehet nezni a statisztikakat, hogy az FF reszesedese tovabbra is toretlenul csokken. En szemely szerint ugy gondolom, hogy ez a trend mar nem fog megvaltozni, vagy epp hogy gyorsulni fog a funkciok negativ valtozasa miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Apple asztali gépek
- Linux Mint
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

KAMI911
 KAMI911