- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaiotEch
nagyúr
Nyakon kéne csapni azt a fejlesztőt Mozilláéknál aki bele rakta ezt az égetett PDF reader-t, ami egy rakás szar minőségileg, és még csak ki sem lehet gyilkolni.
-
KaiotEch
nagyúr
Hali. Szét lehetne valahogy bontani, hogy a böngészési előzményt megjegyezze, de a letöltésit ne?
-
KaiotEch
nagyúr
Gyerekek én ezt nem hiszem el. Safe-mode-ban mindent alapra állítottam, kiszedem, hogy a letöltéseket megjegyezze(tehát nincs pipa) és mégis megjegyzi...
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
Steelmanus #30134 üzenetére
No megnéztem, ha kikapcsolom lejátssza, ezek szerint megvan a ludas, nade nézem, hogy mik tilthatóak, és csak simán a youtube. Tehát akkor azon az oldalon nem tudom használni, de így meg tele van hirdetéssel az atyaúristen is.
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
Steelmanus #30134 üzenetére
Aham, ezt később kipróbálom, mert használok. Köszi
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Kérnékszépen segítséget. Mitől van az, hogy YT-on ha néznék bármilyen videót, akkor 360/480-ba simán tölti, de 720p vagy felette, ha átváltok rá, akkor el sem kezdi tölteni. Az 1080p-t még megérteném, mert sima HD csak a monitorom, de a 720-ast nem értem. Nagyon ritka az amikor tölti. Más böngészővel jó.
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Segítsetek megoldani a problémámat: YT-on, ha egy videót meg akarok nézni, egyrészt marha lassan tölti le(10mbit, IE-vel jó), másrészt, ha van 1080p-s minőség, akkor folyamatosan ugrál a 720p és az 1080p között, így nem indul el egyik sem. Más gépen FF alatt ilyen nincs. Gondoltam azért van, mert nem FHD-s a monitorom, de ez hülyeség, mert filmet is tudok úgy nézni. Vagy egyetleg létezik olyan grízmajom script, ami letiltja az 1080p-s választást úgysem nézek abba semmit. Ha kell majd én beállítom.
-
KaiotEch
nagyúr
Hali. Melyik az a grízesmajom script, ami a logoutot középre igazítja?
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
Motion_Blur #26841 üzenetére
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Már az agyamra megy megint ez a legfrissebb FF. Mostanság megint előjön, hogy bezárnék egy tabot, és befagy a p1csába az egész. Minden más megy a gépen(SSD-n főleg nem lenne szabad) csak ez fagy be. Most 1 perce volt, hogy befagyott, de rendesen egy 20mp-re. Ilyenkor min gondolkodik? 20 tab van megnyitva kb, de 300mb-t sem eszik az egész.
Elnézést a kicsit erősebb hangvételért, de már nem először csinálja, meleg is van, meg úgy elegem is.
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Másnál nincs olyan, hogy YT-on, ha feljebb veszem a minőséget a videón, akkor alig tölti? Papiron 15mb-es netem van(igaz csak 10-t kapok), de folyamatosan nézem a hálózati terheltséget és látom, hogy kb 200kb/s-nél többel nem tölti, holott simán 1MB/s-el is kellene. Valami 5let? FF11, 1-2 kieg ami ilyenbe nem szól bele.
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Gyerekek még mindig nem sikerült megoldani Mozilláéknak, hogy a könyvjelzőkbe tudjak görgő megnyomásával több linket is megnyitni? Mert egyet megnyitok és eltűnik a panel... iszonyat idegesítő!
2: Keresem azt a kieg-et ami a jobb alsó sarokban mutatja a memóhasználatot.
3: 11-es FF van és eddig nem volt fagyás, szóval ez egy plusz pont!
-
KaiotEch
nagyúr
ABP-hez melyik kivételt kell hozzáadni, hogy a PH! ikon jó maradjon?
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
HZoli87 #24434 üzenetére
Hát nemtudom... W7 MSDN-es nem mókolt, Nod32 van ugyan, FF cache Ramdrive-ban... A menteni kívánt állomány igaz nem SSD-re ment, hanem egy 5400-as pörgésű háttértárolóra. De akkorsem kell "befagyjon" ettől a FF... Nem egy 20eFt-os gépem van.
(#24435) dajani: CMD-ben az "ipconfig /flushdns" parancsot próbáltad már?
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Tudjátok mit nem értek? Új SSD, új W7 x64, legújabb FF10.2 x86. Letöltésre rákattolok... FF (nem válaszol) és kell várnom durva másodperceket, míg behozza a letöltések ablakot. Na akkor melyik a szar?
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
Winner_hun #24035 üzenetére
A ff cache-jére gondolok, ne tekerje a forgalmat.
-
KaiotEch
nagyúr
Hát gyerekek én nemtom mi van már itt. 100/100-asak a vinyóim, sűrűn karbantartva CCleanerrel a rendszer, FF10.1, átlag 20-40 tabbal. Ha rányitok pl egy youtube oldalt vagy az egész FF megfeküdne, lemezkihasználtság 99%, azaz mint az őrült tekeri. Most amikor ezt írom 3x állt be az egész(mint a 9es-nél, hogy írod a szöveget aztán belagol és egy idő után dobja be). Valami ötlet?
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Azt nem lehetne Mozilláéknál megoldani, hogy könyvjelzőkbe ha görgővel kattintok, hogy új lapon nyíljon meg, akkor az első kattintás után ne tűnjön el az a qrva ablak, hanem maradjon már úgy, mert többet is megnyitnék.
-
KaiotEch
nagyúr
Üdv. Kollégák még mindig nincs semmilyen megoldás erre az állandólagos "Firefox nem válaszol" problémára? FB-on Chat-be írok akár vagy ide is és lagok vannak, azért nehogymár egy ilyen gépen gondot okozzon az írogatás. Oldalváltogatásoknál is van hogy gondolkodik ezerrel mi is legyen, letöltéseknél is, főleg ha nagyon kis file-t töltök le. IE-vel simán megy minden mint a szél, de abban meg nem bízom meg.
-
KaiotEch
nagyúr
Gyerekek vicc ez az egész FF. Egy Disk Cache megnyitástól kb homokórázik(not responding). Radioface zenehallgatástól "Az Adobe Flash Player összeomlott". Melóhelyen egy 10mb-s html file-tól megfekszik az IE röhögés nélkül veszi az akadályt.
-
KaiotEch
nagyúr
FF-ba ez már fícsörnek számít, hogy a könyvjelző eszköztáron a PH!-s ikon állandóan elrontja? De semelyik másikat nem...
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
Pancsermeste #21032 üzenetére
Meg merem kockáztatni, hogy a 7-es beta jobb mint a 6-os. Nekem is tegnapi Win x64 és 6-os random fagyogat.
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
Thunderzolee #21028 üzenetére
Ugyan azt tudom mondani, mint amit ma nekem: [link]
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
Thunderzolee #21025 üzenetére
Ha van Easy Youtube Video Downloader kiegészítőd kapcsold ki.
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
gyenesmartin #21022 üzenetére
De azokat külön ki tudod menteni.
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
gyenesmartin #21018 üzenetére
CTRL+F5? Ha nem akkor CCleaner, ha az sem akkor tedd újra a FF-ot. IE-ben is van hardveres gyorsítás:
-
KaiotEch
nagyúr
Csak nálam ekkora hulladék ez a FF6? Állandóan "A Firefox nem válaszol" üzenetet olvashatom a címsorban és befagy. De főleg akkor amikor egy letöltést indítok el.
-
KaiotEch
nagyúr
Hopp már van 9.0 Nightly?!
-
KaiotEch
nagyúr
Felraktam 6-ost, de nem vettem észre hogy gyorsabb lenne.
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
MeszarosB. #20787 üzenetére
Mik ezek az orosz betűk?
-
KaiotEch
nagyúr
-
KaiotEch
nagyúr
Halihó. Mikor jön ki valami gyorsított FF, mert a hócipőm tele vele. Van hogy rákattolok egy könyvjelzőre és kb 5 mp-t várok a semmire. Adatforgalom 0, 15mbit-es net szóval arra sem lehet fogni. Nagy adatmennyiségnél "belaggol", érdekes IE ugyan azzal a tartalommal megbirkózik.
-
KaiotEch
nagyúr
válasz
gtasystem #20481 üzenetére
Pedig az kompatibilis az 5-össel.
-
KaiotEch
nagyúr
Kíváncsi leszek lesz-e normális 64bit-es FF, de ha olyan lesz mint az IE 64bit-ese akkor delete.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Autós topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OpenWRT topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest