- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Tervezőközpont meg Üzem 2. szint, akkor lesz elérhető a Helikopterleszálló.
Nekem az vált be, hogy az üzemet húztam fel 3. szintre minél előbb megépíteni az autógyárat.
Európa bajnokságban max 3 év és menni feljebb. Több pénz. Autógyár után már nem kell aggódni nagyon a bevétel miatt, lehet költeni jobb drágább pilótára is akár. -
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Hali!
Szerelőnél az egyik a megbízhatóságban legyen jobb a másik a teljesítményben, így gyorsabban tudod fejleszteni az alkatrészeket. Főmérnökből meg ahogy gondolod, érdemes olyat választani akinek vannak jobb kioldható képességei, pl véletlenszerű alkatrész hozzáadás, vagy teljesítménynövekedés, ezek nem teszik költségesebbé a gyártást.
Az első év mindig nehéz. Próbálj a jobb pilótára építkezni. Ne vállald túl magad. A 2. szezonra építsd a legjobb alkatrészeket lehet magas kockázatú, ne használd a versenyeken és akkor nem tiltja be a GMA. Új szezonba már tisztalappal indul. Tartaléknak próbálhatsz találni olyat aki szponzorált és jó visszajelzésű így még pénzt is kapsz utána.
Épületeknél én úgy szoktam fejleszteni, hogy Üzem, Tervező központ, Látogatólétesítmény, Utcai autógyár.Kitartást és győzelemben gazdag időtöltést.
-
DFlash
tag
Ez mindig is így van eső és SC alatt is.

-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Az első versenyen főleg, de a másodikon is akár lehet pontot elcsípni, ha nem nyomod ki a szemét a kocsinak.
Normál motormódban 80kg kezdő üzemanyaggal 5 környit kell egyszer tankolni két kerékcserével.
A lényeges alkatrészek állapota 70%-ra javítva verseny előtt már kibírja extra javítás nélkül.
A szponzorok mindig ugyanannyit adnak kategóriától független.
Esetleg próbáld előnyben részesíteni az egyik autót pontokat csipegetve, az első év mindig nehéz, ha nem esel ki utána már könnyebb lehet.Endurance DLC
Elég bugosnak érzem az achievementeket.pl:
Reneszánsz Ember
Nyerd meg a NEK-A bajnokságot mindhárom EV kategóriában!
10 verseny, kettős győzelem 5-5 azonos pontszám utolsó verseny után, mégsem adta meg.A középső nevem Veszély
Fejezz be egy versenyt úgy, hogy legalább az egyik versenyződ a Veszélyzónában legyen!
Nyerte is a futamot, próbáltam több helyzetet is, 0-s állapotban se adta meg.Ráérünk arra még
Nyerj meg egy Endurance versenyt miután legalább 120 másodperc lemaradásban vagy a NEK-A tabellavezetőjéhez képest!
125másodperc hátrányból győzve nem kaptam meg.
Itt még azt tudom elképzelni folytatom új évvel, és az első versenyt hagyom elúszni utána megpróbálni behúzni ismét.Szívesen venném a segítséget, ha valakinek van ötlete rá.

A kupák is fel vannak cserélve, a B osztály kapja a versenyvégén és bajnokság végén az A kupát.
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
GT-nél inkább az autó beállítása ami rossz. Minden hatással van mindenre. Ott is 3 pilóta van 2 fő plusz a tartalék. Anyagilag talán a legolcsóbb.
Tapasztalat szerzéssel már kevesebb lehet a mellé lövés.

Egyelőre a Silva küldetést csinálgatom, utána térek rá a hosszútávú versenyre.
-
DFlash
tag
Hőmérsékleti adatokat hol találni?
Én csak annyit látok napos, felhős vagy eső lesz-e a következő futamon. -
DFlash
tag
Mielőtt elindulsz a versenyre látható milyen a gumikopási szint az adott pályán és a szerint válassz gumit.
Az autó gumikopás szintje és a versenyző sima vezetése alapján könnyebb eldönteni mely gumiból mennyit.
Pl: Az autó 2 csillagos gumikopással a versenyző 8-10 Sima vezetéssel Milánóban kemény vagy közepes
Bár hamar lezabálja a jó képességű is a gumit, ha a formája a béka hátsója alatt van. -
DFlash
tag
Endurance DLC is beszerezve, remélem ez is lesz olyan jó, mint az alap.

-
DFlash
tag
Érdekes ma megadta.

-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Ha onnan nézzük, hogy egy speciális alkatrész fejleszthetővé válik az évad elején mindenki azonos szintről indul pár egység eltéréssel függően az összeállított kocsitól.
Szerintem itt is hasonló lehet a helyzet.Saját csapattal első évemet megcsináltam a Motorsport kategóriában, 300-400 egység a lemaradásom majdnem mindenben az elsőhöz képest amit a Scuderia és Steinmann csapatok uralnak.
A Chariot főmérnökét sikerült leigazolni, Véletlen Legendás alkatrész hozzáadásával + 90 teljesítményt kapott minden alkatrész. 2. évben már bízom benne könnyebb lesz pontokat szerezni, bár az első 5 kap csak pontot, ha a Scuderia és a Steinmann nem hibázik 2 pontot lehet csipegetni. Jövőre átnyomom a pontrendszer átalakítását ez így brutális.

Archer BMR
Dettó 5 kap csak pontot, szavazáson előkerült az egységes váltó le is nyomtam mindet.
Chariot volt főmérnökét igazoltam ide is, kicsit gyorsabban dolgozható le a hátrány vele. -
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Jó választás a két fő pilóta.

Mi lett az új képessége El Sadatnak?
El Sadat nem olyan pilóta amúgy, alapból versenymenő ami mindenre +2 versenyen, Esőmenő és Időmerő-menő képességet is megszerezheti, akkor még jobb
Nekem egyszerűbb a kocsi aktuális beállítását fotóval gyűjteni külön csapat és évad szerint

-
DFlash
tag
Saját csapat, Főmérnök tudja az 5 saját szintet, GT autóknál kevesebb idő minden alkatrésznél volt -3 napos és olcsóbb a gyártás.
22,5 Millát toltam el rá
szerk: 4 saját évem, ha erre vonatkozik a kérdés. A dátum a képen látható

-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
GT Series Saját csapatot csinálja valaki?
Elég epic volt az első futam az NTAB kategóriában, időmérőn 7. a legrosszabb autóval Fokvárosban, Versenyen a szokásos 15. hely.A képhez: Laza kerék volt, nálam is előjött egy gyors kiálláskor.
-
DFlash
tag
Bokszban járt utána visszatérve már így ment körbe aztán vissza, ez lett volna a laza kerék ?
Rivális csapat
Szép szikrákat hányt végig. -
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Fejleszteni csak amennyit feltétlen muszáj, hogy nyerj a bajnokságban.
Másik ligába kerülsz, majdnem minden a legrosszabb alkatrész lesz, első év mindig a "túlélésről" szól.
Érdemes nem túlvállalni az év végi célkitűzést.
Kitartást és sok pontot. Amint feljebb lépsz lesz lehetőséged jobbakkal is tárgyalni azok közül, akik most elutasítanak.szerk: Ha esetleg meg van neked is a challenge pack, abban megszerezve a "Motorsport Legenda háttértörténet" mindenki szóba áll veled.

-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
16 Milliobol már kijön egy normális autó az Asia bajnokságban is és dupla a pénzdíj idény végén.

-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Moroghat, de nem lép le egyből, ha azonos képességgel bírnak, akár cserélgetheted is az alkatrészeket.
Én úgy oldom meg ezt a problémát Tartalék pilótának vagy 2. számúnak veszem fel és akkor befogja.
Ha sokat nyer (4-5 zsinórban) akkor Unatkozó győztes/ Pöffeszkedő ego státuszokat adja be, az se jobb.
-
DFlash
tag
Nem értelek, csak a speciális alkatrészek lesznek azonos szinten, az általad fejlesztett mindig eltérő.
Mi baj van azzal ha az egyik jobb mint a másik
Aki jobban teljesít az kapja a jobb autót. -
DFlash
tag
Minden alkatrészből csak egy készül.
Ha most fejlesztesz egy új motort, akkor az lesz az aktuális legjobb.
-
DFlash
tag
Gondolom, az előző évet sem azonos teljesítményűvel zártad.
Dobjál már be képet.
-
DFlash
tag
Mindig eltérő lesz a teljesítménye és a megbízhatósága.
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Bosszantó dolgok vannak pl: az Apuci kicsi fia (úgy kezdi rendezzünk bulit), mindenből a legjobb alkatrész a kocsijában s bő fél másodpercet kap a mért körön.
A GT szériásnál örültem, hogy vége.Ami nehéz volt
Zöldfülű:
4. Fékezési pont
Profi:
Lentről a csúcsra
All Star
3. Megviselten, összetörten (az esős belga)Ami nagyon egyszerű volt szerintem az a Hawkins(5 csillagos autó, majdnem mindenből lila alkatrész), Windsor (leégett tervező központ)

Kitartást neked is!

-
DFlash
tag
Tegnap végére értem a kihívásoknak, utoljára a Hawking GP-t hagytam, a teljesítésért a Nippon lett az új választható főszponzor saját csapatnál, mely alacsony kockázatú alkatrészek nem buknak le a GMA ellenőrzéseken a többi is nehezebben.

Eleve alig van ami megbukik, egyik ellenőrzést vagy tíz alkalommal futtattam le amiből az eredmény összesen 6 szabály szegett autó, de egyszerre max 2-3 bukott csak le.
Motorsport Legenda háttértörténet: Csapat piaci érték +50, minden versenyző szóba áll velünk.
Indulhat a saját csapatos "kínlódás"

-
DFlash
tag
Új autó építésekor tudsz motort választani.
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Szia!
Valóban nem törnek a szárnyak a frissítés óta, ezt hiányolom én is.
Kicsúszások, vezetői hibák vannak. -
DFlash
tag
(#348) alratar: Köszönöm

(#349) Fortclay: A fordított rajtrács szívás akkor is ha tied a legjobb autó mert beállnak vonatozni egymás mögé. 4 csapat pont nélkül az komoly. Mi a célkitűzésed? Év végi jutalmak mindig jól jönnek a legfelső osztályban.
Központnál törekedni kell az Autógyár megépítésére első soron, utána a többi. Kisebb lesz a veszteség.
Kitartást neked is!
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Fejlesztett ERS
Itt a kondenzátoros 3x gyorsabban tölt vissza, mint a telepes.Próbálom az elnök boldogságát lecsökkenteni 0-ra, de hiába végeztem az utolsó helyen összetettben nőtt a boldogsága 1%-kal.

Új idény cél a 3. hely, van ez az Achievement rúgasd ki magad meg éld túl, így nehéz lesz.
-
DFlash
tag
Ez az Endurance DLC-vel jött be?
Fejlesztett ERS
A csapatok három típusú ERS-ből választhatnak: van a lendkerekes, a szuperkondenzátoros és a telepes. -
DFlash
tag
A szabályrendszer megtekinthető minden bajnokságnál független attól melyikben vagy éppen.
ilyen pl. a Motorsport kategória tankolási tilalom, hosszú szabadedzés, hosszú időmérő, persze mire feljut az ember az alsóbb osztályból változhat a helyzet.
Szezon elején könnyebben el lehet csípni pár pontot mint később, a kezdeti alacsony megbízhatóság miatt, én mindig a motort illetve váltót javítom verseny előtt a többi egy kiállás alatt letudható veszteség nélkül.
Kitartást a továbbiakhoz.
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
GT Széria most akciós. 2 € alatt.

-
DFlash
tag
Kitanoval az első év szívás, 2 öreg versenyző rengeteg pénzért körözget, fejleszteni alig lehet a béna összetevők miatt.
Második évad első verseny 2 újonccal 1. és 4. hely, eddig tetszik, és a gyengébb konfigurációs autó nyert. ~ 20 sec előnnyel. (1 kiállással letudtuk.) -
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Azok ideiglenes pilóták szinte 0 képességgel.
Megfigyelés alatt ott vannak a versenyzők, azok közül tudsz szerződtetni.
A Megfigyelő Létesítmény megépítésével tudsz kioldani rejtett pilótákat.
Minden szezon végén amikor a pénzdíjat kapod lesznek újak, illetve január 1-től. -
DFlash
tag
Az orosz nagydíjon égett egy autó a boxban.
-
DFlash
tag
Mentés helye:
c:\Users\<név>\AppData\LocalLow\Playsport Games\Motorsport Manager\Újítások:
Steam linkLehet nem fog működni a régi mentés.
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Basszus, megváltozott a kinézete teljesen.
Azt hittem baj van a géppel, aztán csak annyi, hogy frissült titokban 1.51-re + új tartalom Motorsport Manager - Endurance Series.
-
DFlash
tag
Első szezon végén lejárt a szerződésük. Nem hosszabbítottam meg nekik.
-
DFlash
tag
Soron következő 4 szavazásban benne volt az Időmérő alapú rajtrács.

Kell az autógyárhoz a pénz, nem költök feleslegesen, 2 futam még hátra van, egész jól állunk 3. hely 2 győzelmet sikerült behúzni, esős futamok voltak.
Jövőre indulhat a gyár építése, aztán megszavazom az öntözőrendszert![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DFlash
tag
Archer BMR kihívás se kutya.
Európa Liga 2. szezonban csak az első 5 majd 6 kapott pontot és ugye fordított rajtrács van.
Elszántam magam, hogy feljebb lépek Ázsia Kupa, nézem a szabályrendszert, nincs időmérő, véletlen rajtrács gép sorsol (na persze..) első 6 kap pontot, egységes motor.
Eddig 5 verseny telt el, de a jobb pilótám még nem indult 15. helynél előrébb.
8 pontot kapartunk össze s így 5. a csapat cél a 8 lenne.
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Nem tudom melyik ligában kezdted, de mind saját csapat, mind a Predator kihívást megcsináltam 0-ról, s feljutottam az Elitbe, megnyerve azokat, most meg már unalmas. Meg van minden, s nincs ellenfél, 16 verseny megnyerve a 16-ból.
Európai versenysorozat 2. évadban meglett s léptem tovább, mert a pénzdíj több, viszont a kocsi hulladék
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Úgy látom, bármelyik pilóta lehet szponzorált, ha úgy alakul, épp most jött egy üzenet a versenyzőmtől, aki eddig nem volt az.
934 000-et fizet a szponzora(Norex olajvállalat), ha versenyezhet nálam.
Így már lehet kirúgom a gyenge, de szponzorált tartalékom. -
DFlash
tag
Értem, ott az éves költségvetést idény elején megkapod, ami plusz bevételed lehet, az szponzor pénzből van.
Ezért csökken rohamosan az egész.
Az első szezon mind szívás, akármelyik bajnokságot is választod.Én most a Predator kihívást csinálgatom, itt versenyként fizet az elnök.
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Megnyerte a vb-t az "öreg" gondoltam hosszabbítok még egy évet, erre benyögte neki több pénz kell, gondoltam fasza, mehetsz haza.

Ázsia Kupába a Rezzetohoz igazolt, dupláért.Akiket igazoltam azok közül az 5 csillag potenciával rendelkező most kb 3,5 csillagos, azt írja Statisztika kimaxolva. De legalább a piaci értéke 90% a tartaléknak meg 0, mert Média parás
Jelenleg 85M van, s a Vidámparkra gyűjtök szorgosan. -
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Szponzorált pilóták vannak valahol elrejtve?
A megfigyelőlétesítményem még nincs, de nem is találok az újak között, csak a kezdéskor párat, azok kiöregednek/kiöregedtek. -
DFlash
tag
Motorsport vb első szezonom cél 7. hely, túl teljesítve 5. lettem végül. Minden az utolsó futamon dőlt el, ütközött a rivális csapat versenyzője, sétakocsikázás volt onnan.
50 Milla bevétel évvégén
Indul a második szezon, épülhet az autógyáram, lesz költőpénz
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
4. szezonban léptem feljebb, kicsit sokaltam Rodrigues bérét amit kért, de most 3 futammal és a szabályrendszerrel(spec motor, első 6 kap csak pontot), eddig 2. helynél rosszabbat nem hozott. Vezetjük a bajnokságot 18 ponttal a másik pilótám hozott eddig két 3. helyet és pár pontot.
Csak az elnök nem kedveli ha kérek még.
Szponzorok: Csapatom 5 csillagos, hamarosan le fog járni két rögzített összegű, s remélem valami 4-5 csillagos betalál mert kéne a fejlődéshez, meg tartalékba némi pénz.
Tanakodom rajta ha esetleg behúznánk a címet feljebb kéne lépni egyből, hátha több a pénz.Cél az összetett 6. futamoknál meg nem merem megkockáztatni az 1-3 helyeket szponzornak, mert időmérőn elég sanszos, hogy kikapok, de versenytempó az jobb.

-
DFlash
tag
Szabadedzésen ha vezet és van benne potenciál, akkor ő is fejlődik ahogy a másik kettő valamennyit.
Túl vagyok a 3. szezonon saját csapattal, ez simább lett, mint a második szezon. Egyéni és konstruktőri vb címek behúzva.
Tovább léptem az Ázsia kupába, s szomorúan látom gyengébb cuccokat kapok, mint a legjobb alkatrészem. Mentés visszatöltés után nem is fejlesztgetek, spórolok a pénzzel.
Autóbeállítások elmentve, ugyanúgy beállítva az autó más értékeket ad a pilóta.
Az interjú kérdések között is van ám érdekes. Beérnek a versenyzőim 1. és 2. helyen, megkérdi a riporter fontolgatom-e, hogy jövőre szerződtetem.
Verseny után beadta csapattárssal civakodó, nem írok alá neked jövőre amíg itt van, Interjú után persze érdekel az ajánlatod.
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
-
DFlash
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Phanteks Enthoo Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)