Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DFlash

tag

válasz Marvinyo #463 üzenetére

Az első versenyen főleg, de a másodikon is akár lehet pontot elcsípni, ha nem nyomod ki a szemét a kocsinak.
    Normál motormódban 80kg kezdő üzemanyaggal 5 környit kell egyszer tankolni két kerékcserével.
    A lényeges alkatrészek állapota 70%-ra javítva verseny előtt már kibírja extra javítás nélkül.
    A szponzorok mindig ugyanannyit adnak kategóriától független.
    Esetleg próbáld előnyben részesíteni az egyik autót pontokat csipegetve, az első év mindig nehéz, ha nem esel ki utána már könnyebb lehet.

Endurance DLC
    Elég bugosnak érzem az achievementeket.

pl:
    Reneszánsz Ember
    Nyerd meg a NEK-A bajnokságot mindhárom EV kategóriában!
    10 verseny, kettős győzelem 5-5 azonos pontszám utolsó verseny után, mégsem adta meg.

A középső nevem Veszély
    Fejezz be egy versenyt úgy, hogy legalább az egyik versenyződ a Veszélyzónában legyen!
    Nyerte is a futamot, próbáltam több helyzetet is, 0-s állapotban se adta meg.

Ráérünk arra még
    Nyerj meg egy Endurance versenyt miután legalább 120 másodperc lemaradásban vagy a NEK-A tabellavezetőjéhez képest!
    125másodperc hátrányból győzve nem kaptam meg.
    Itt még azt tudom elképzelni folytatom új évvel, és az első versenyt hagyom elúszni utána megpróbálni behúzni ismét.

Szívesen venném a segítséget, ha valakinek van ötlete rá. :)

A kupák is fel vannak cserélve, a B osztály kapja a versenyvégén és bajnokság végén az A kupát.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés