- Az elfelejtett kiberfegyver
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Egy újabb érdekes eset
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sátán44
addikt
válasz dellfanboy #137184 üzenetére
Suzuki GSX 650F. Max 130-as tempóval közlekedek. Semmi pálya, csak sima közlekedés. Az extrém meleg miatt aggódok.
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Ma vettem észre egy 3 cm-es szeget a hátsó kerekemben, ami szerencsémre ferdén fúródott be. Szerintetek érdemes megnézetnem gumissal, vagy biztonság kedvéért cseréljem a gumit? [kép]
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Gsx 650F motorra gyári oldalidom matricát hol tudok venni, vagy csináltatni?Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
válasz runner 125 #112636 üzenetére
Köszönöm ez hasznos volt! Milyen sűrűn szokott ez akcióban lenni? A jelenlegi akciós újságban nincs most benne.
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Motorszereléshez ezt a szerszámkészletet néztem ki, átlag munkára megfelelő?Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Köszönöm mindenkinek a tanácsot!
-
Sátán44
addikt
Tudom nem teljesen releváns a kérdésem, de hátha tudtok tanácsot adni. Ki milyen márkás nyomatékkulcsot használ szereléshez? Ha tudnátok linket adni azt megköszönném. Én ezt néztem ki, de nem tudom, hogy mennyire megbízható.
-
Sátán44
addikt
Köszönöm a tanácsokat! Várom, hogy milyen akciók lesznek.
-
Sátán44
addikt
válasz Geresics #111974 üzenetére
Köszönöm a választ! Givi Túradoboz E460N ezt néztem ki.
Van ezzel vkinek tapasztalata?Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
Mikor szoktak lenni a nagyobb akciók? Túradobozt szeretnék venni.
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Egy barátom szivargyújtós töltőt tervez venni és ezt néztük ki, van erről tapasztalata valakinek? Ki mire szokta kötni, hogy ne legyen gond?
-
Sátán44
addikt
válasz runner 125 #106958 üzenetére
Ne vedd magadra, de azért egy leeresztő csavar menetet elbszni..
Így vettem a motort 2 hónapja, osztrák papíros volt. Rendszám nélkül 200 m tudtam vele menni az utcában, ott nem derült ki, hogy gázos a menet. Mikor szedtem szét, már látszott, hogy nem én szerelem elsőnek.
-
Sátán44
addikt
válasz julius75 #106964 üzenetére
Hányszor lehet leengedni, majd ugyanazt az olajat visszatölteni? Most lenne harmadjára 1 hónapon belül.
Ilyet vettem pár napja: LOCTITE-TEROSON
[ Szerkesztve ]
-
Sátán44
addikt
válasz runner 125 #106958 üzenetére
Kérdés: Hol csak olajteknőt venni suzukira? Újat nem találtam sehol, bontókban érdeklődjek?
-
Sátán44
addikt
válasz runner 125 #106953 üzenetére
Történet egészben. 1 hónappal ezelőtt lecseréltem az olajat, majd mentem próbakörre, ekkor vettem észre, hogy csepeg a leeresztő csavarnál. Utánahúzás a csavarnak, de csak nem szűnt meg. Ismét leengedtem az olajat, mikor kitekertem a csavart darabokban jött ki a menetbe tekert javító cucc is (helicoil féle dologról lehet szó). Nagyon örültem mikor megláttam Gyári csavar méretem M14x1,25. Rendeltem egyel nagyobb leeresztő csavart M16x1,5, majd egy esztergályos belemetszette az új menetet, csak az a gond, hogy ferdén. 1 mm hézag van a teknő és a csavar egyik oldala között.
Ezt próbáltam orvosolni 2 réz alátéttel, de nem jó.
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Megszakadt az olajteknőm menete, de sehogy nem tudom levenni. Tud valaki ajánlani egy megbízható szerelőt Hajdúszoboszlón, vagy Debrecenben?
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
Nemrégiben vásároltam egy GSX650F motort, amihez kaptam gyári kipufogó dobot, meg egy Leo Vince SBK dobot papírok nélkül, de E jel természetesen benne van mindenféle sorozatszámmal együtt. Itthon kéri a rendőr a Leo papírjait? Így túrázhatok vele külföldön? Amennyiben nem, mi a menete a hivatalos lepapírozásának?Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
Sátán44
addikt
válasz runner 125 #105018 üzenetére
Nem is szerepel az én vásárlási dátumom sehol, csak azért írtam kiemelve, hogy én mikor vettem.
-
Sátán44
addikt
válasz runner 125 #105013 üzenetére
Osztrák magánszemély bement a Bécsi kereskedőhöz és hozott ki másikat. Kereskedő nem íratta át, így nem töltötte ki a vevő részt. Ment a nepper, elhozta a motort, aki szintén nem íratta át. Jöttem én, aki megvette a neppertől. Tehát esélyem sincs új adás-vételit írni. 500 km-ről vettem. Az a 2500 Ft már mindegy.
-
Sátán44
addikt
válasz runner 125 #105001 üzenetére
Szombaton (03.02) megvettem a neppertől, de a kétnyelvű adásvételin 02.21 szerepel. Akkor sürgősen kössek rá?
-
Sátán44
addikt
válasz runner 125 #104999 üzenetére
Biztosítást mikor tudok rá kötni?
-
Sátán44
addikt
Tudna valaki abban segíteni, hogy mostanában mi a menete a külföldről (Ausztria) behozott motor forgalomba helyezésének? Szombaton vettem egy 2010 -es Suzuki Gsx 650F-et. Minden szükséges papírja megvan, meg a gyári alkatrészek is.
-
Sátán44
addikt
Sziasztok!
14 évvel ezelőtt szereztem meg a korlátlan jogsimat, azóta sajnos nem vezettem. Most szeretnék venni egy nagy motort, kinéztem egy 2010-es Suzuki GSX650F-et. Kezdő motornak mennyire felelne meg? Teszteket olvastam róla, videókat mind végignéztem. Pozitív az átlag vélemény. Főképp túrázgatni szeretné(n)k párommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Képregény topik
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest