- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeniX-
senior tag
Itt szétnéztél már?
https://prohardver.hu/tema/mindent_a_robogokrol/friss.html -
zolee5016
őstag
jelen!
197/80....
Ha használtat vennél....mérőszalag,melledet megméred körbe ,elosztod 2 vel,hozzáadsz 3-at .tehát pl 90/2=45+3 =48..neked 46-48 as mellszélű kabi kell.Ujhossz.válladtól az ujjaid kezdetéig mérj(aláöltözöl,protimellény ,rövidkesztyű) miatt hülyén fog állni ha motoron csak csuklóközépig ér a kabátod.Mindig megméretem a Külső!! vállvarástól az kabát ujj hosszát,nálam ez min. 63 centi kell legyen ha 66 -7 az se baj.Új cuccnál csak a próba ami jó..inkább menj boltba,mert az internetes rendelés okozhat meglepit...[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
Lomha 8V
addikt
Az enyém matt fekete volt eredetileg és egy idő után a festése mintha megolvadt volna. Gusztustalan volt hozzáérni, minden beleragadt. A boltban ahol vettem, mondták, hogy több ilyen panasz is érkezett. Kaptunk egy elég nagy kedvezmény kupont másik sisak vásárlására, de én nem vettem. Szeretem ezt a sisakot, ezért egy délután leültem és módszeresen lepucoltam alkohollal az egészet. Most sima műanyag kinézete van, de nem ragad és engem igazából nem érdekel.
-
JoinR
őstag
Szerintem az amortizáció mellett fölösleges ezen gondolkozni, hogy mennyit kell rá költeni, főleg egy új, garis motorra.
Amúgy nekem ilyen van és szeretem. Újonnan nem működött rajta a kürt kontakt hiba miatt, majd 1 év és 3000km alatt párás időben kb 2x kialudt a kijelző, a téli állás után füstölt a kipufogóra folyt olaj, de amúgy nincs baja
Ez egy olcsó motor, de cserébe sokmindent tud, amit a kategóriában mások nem. A többit meg megoldja a szerviz, de ha minden körülmények között a megbízhatóság meg időtállóság a cél, szvsz ez nem a te motorod...arra ott a CB500X 10%-kal drágábban, de a blokkon kívül minden másban évekkel lemaradva. -
Geresics
addikt
Elég jók az új KTM-ek, de az egy viszonylag friss modell, és mint minden elsőszériás modell, itt is akad pár azóta már ismert hiba. Nem követem aktívan azt a motort, de a KTM Adventure Crowd Hungary csoportban érdemes visszaolvasni, ott leírtak mindent! [link]
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Geresics
addikt
országútra kevés, de könnyű terepre (értsd: földes-köves-stb utakra) tökéletes! A huszonpár lóerő elsőre kevésnek érződik, de megnyugtatlak: másodikra is az. Azonban rohadtul alkalmas arra, hogy megtanítson ilyen, és ennél keményebb helyeken is motorozni, megismerd ennek a műfajnak a szépségét, és ráébresszen, hogy nem kell 100+-al menned ahhoz, hogy iszonyatosan jól érezd magad! A KLX csak 22LE, de legalább annyinak sem érződik, mégis imádom, és sokszor inkább azzal megyek mókázni, mint egy újabb karikára a 1190-el közúton!
A használtakkal vigyázni kell, mert eléggé igénytelen gazdás példányokkal lehet találkozni, cserébe maga a motor sem űrtechnika! A 300-ast nem ismerem, de nagyon kíváncsi vagyok rá.
A 450-esek már egy egészen más liga, azokat kezdőnek véletlenül sem javasolnám!*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
runner 125
nagyúr
Mire fogod használni? Mert egy WR és ez a 300-as CRF szerintem nem egy szint. Nem akarom degradálni ezt a CRF-et, de ezek számomra inkább ilyen városi futármotorok, mintsem komoly endurok.. szóval, külsejükben oké, h az, de a célközönség is 98%-ban aszfalton használja. A-B-be tökéletes, mert a kb 27 lóval, megfelelő alap szervizek mellett biztosan sokat elmegy a 300-as blokkja, megkockáztatom, h akár 60-70.000km-t is.
2 millió fölött szerintem találsz használtan (1-2 évesen) CRF450L-t. Kinyitott állapotában 45 ló körül van, 6-os váltó, komoly futómű, CRF450R váz, stb.. az tényleg dualsport gép."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok