Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
sosem döntöttem olyan melyre, mint pl Persu. nem vagyok palyaszokeveny... nem tudom nálam miért ért le.130as gumi volt hátul, 2-3 cm hiányzott a labtarto vegebol. és mégis. emlékszem elkottaztam egy jobbost majd hirtelen ledontottem. majd méterrel odébb folytattam az ívet
nem volt szándékos.. -
zsoltee10
addikt
nekem csak egy volt. egészen addig kínlódtam vele, amíg egy műtét után, szigorú orvosi tiltás ellenére, kitoltam a vasat, hogy abból nem lehet baj, ha gurulok 10km-t.
be is röffent, majdnem vissza is értem, de akkor egy balos kanyarban megragadt az egész hóbelevanc, de úgy, hogy a kuplung megforgott a főtengő végén, én meg majdnem be a susnyásba, éppen ki tudtam kuplungolni, és elfordulni az aszfalt élén... na innen 3km-t toltam hazáig, mire haza értem véres lett a ruhám, de nem mertem szólni senkinek, hálistennek nem lett komoly baj...na és a lényeg, hogy akkor ott eldöntöttem, hogy akár ajándékba is oda adom valakinek, tojok rá, addigra már 50-60eFt-ot költöttem rá, és sose volt jó. Bevágtam a farakás mellé, és jött az új ER-6n...

Aktív témák
Hirdetés
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem volt szándékos..