Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
Steven
üzenetére
A fékfolyadék (nem is olaj...mindenki olajozza szegényt) higroszkópos tulajdonsággal bír, azaz megköti a légkör nedvességét, ami miatt csökken a folyadék forráspontja, plusz romlik a korrózióvédelme, ráadásul a víz összenyomható, tehát a fékerő is csökkenhet. Na ezért kell kétévente lecserélni.
A telóolaj cseréjét én nem igazán értem, mi szükség van rá. Az autóban sem kell cserélni, csak akkor, ha folyik és újra kell tölteni. Persze a motor teló más, mint az autóban a gátló, de szerintem felesleges. Azt olvastam, hogy utcán használt motornál 25-30 ezer körül érdemes (nem kell) cserélni a villaolajat.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Macska topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest