Hirdetés
Aktív témák
-
szasza.223
csendes tag
válasz bajnokpityu #15079 üzenetére
Megfogadtam a tanácsodat bajnokom! =) Pontosan nem tudom hány bar volt bennük, de az első most 1,8 a hátsó 1,6. Ahogy olvasgattam ez qva kevés, de még így is pattogósnak érzem néha. Nem tűnt el teljesen a széle, de csökkent vagy 3mmt biztos. Azabajom nem merem bennülve mélyebbre borítani, térdkoptatóm meg nincs anélkül meg nem egészséges a kiülős stílus. Mondjuk most elégedett vagyok, ennél lentebb már tényleg kanyar is kell. Bár van két jóféle a kornyékünkön, zero forgalom, széles mint a kifutó, minőségi frissaszfalt, csakkicsit poros. Holnapig szerzek vmi koris térdvédőt, fölaggatom a farmerra, oszt lapjára rakom a pöcsöst
"Ugy kell menni, hogy a moci kérjen tollat hogy tovább írja a fordulatszámot!!" :D:D
Aktív témák
Hirdetés
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest