Hirdetés
Aktív témák
-
[lAyCsI]
addikt
válasz TayRol #20900 üzenetére
én a pirossal jelölt krómhatású műnyajag deknit szeretném bekarbonizálni mind2 oldalon:
...szal télleg nem kellene nekem sem sok
sztem erre tök elég lenne egy ilyen ratyibb fóliaszerűség is... csak legyen télleg karbonhatású, mert láttam olyan gagyi kinézetűt is hogy ihajj[ Szerkesztve ]
-= No way back from Here =-
-
Topiccsendőr
addikt
válasz TayRol #20910 üzenetére
Hátilyet nyomok én is gyerekek (igen lefikáztam) tudod mit? nyomok. Az Laycsinak jó lesz. Nekünk meg vadászok valamit.
A nyúlik azt jelenti, hgoy pl Laycsi domború felületére felrakni bubi és gyűrődésmentesen bármilyen matricát csak hőpisztollyal és nyújtással tudsz. Próbálj felrakni egy domború felületre bármilyen matricát, amelyik nem nyúlik, a rengeteg anyaggal nem tudsz mit kezdeni, ami összegyűlik a kidudorodó részek mentén. Ez sima sík felületnél nem probléma.Explosión de dos tiempos
-
TayRol
nagyúr
válasz Topiccsendőr #20918 üzenetére
Ok, en megkoszonom, ha tanacsolsz valamit. Most nemtom, mitevo legyek
-
Integra
titán
hm, erről a matricás dologról jut eszembe, hogy lekéne gyártatnom a kanji-mat fehérben a motor félidomjára
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
ferkoboy
senior tag
Ujra itt.
Kicsit megkoptam, motor[cbf600 - 2004] is pihen, bár a télen vagy 2x beinditottam, de valahogy hallani rajta, hogy nem szereti a sok állást.
Az akksim is kuka... Most megy a vivódás, hogy milyet vegyek.
Szerintetek? Épp drága vs olcsó ( Yuasa vs GS) a dondolkodás tárgya.Más: kellene CBR600F (f3) fesszabi. Gyári van még bennt, de nem az igazi.
Esetleg valaki tud ebben segiteni?Köszi!
Széles utat, és jóidöt!
Üdv: Ferkó
Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
-
Boci_83
őstag
válasz ferkoboy #20927 üzenetére
Elakarod adni vagy megtartod végülis..?
Tegnap előtt én is elővettem a motort, kb decemberben járt utoljára a motorja, kitoltam a helyéről, akksi bele, és úgy indult mintha 2 napot állt volna. Örültem és jó volt hallani a hangját. Pár nap és vissza lesz helyezve forgalomba, aztán bizti kötés és jövö7re mondja a jó időt, is, remélem úgy is lesz! Nagyon mennék már!!
[ Szerkesztve ]
-
-
ferkoboy
senior tag
válasz Topiccsendőr #20940 üzenetére
GS Battery 10e körül van.
Jókat irnak róla.
Szerintetek?
Paramétereiben 100%-ban ugyanaz mint a Yuasa.Vartát tudnék még venni, az kijönne kb 9e-böl, de annak az inditóárama kisebb mint a Yua és GS akksiké.
Fesszabályzót ki gyárt? Hol lehet venni?
Hallottam róla, hogy Honda népbetegség, meg arrol is hogy valahol Tatabányán gyárt valaki...
Ti tudtok erröl vmit?Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
-
Gaboman
nagyúr
A most piacra dobott Yamaha XJ6-ot látta már valaki esetleg élőben vagy próbálta is?
Megmondom őszintén hogy nekem kinézetre nagyon bejön,videót és képeket láttam csak róla de ezek alapján frankónak tűnik.
Amire én használom a motort arra elképzelhető hogy jobb választás lenne mint a jelenlegi.
Tehát 200-300km túrázásokon még jobb szolgálatot tenne.
Elgondolkodtató nagyon a dolog,töprengek rajta mit is lenne érdemes tenni,mert a Supermotonak is vannak előnyei nem is kevés.
Így néz ki,számomra gyönyörű,túrázásokra ideális lehet,meg talán egy kis vadságra,huncutságra is.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
TayRol
nagyúr
válasz Gaboman #20946 üzenetére
Sargaban volt a kiallitason, ultem rajta, nekem alacsony volt, amugy tenyleg jol nez ki. Keskeny, konnyu, alapvetoen jonak tunt allasaban
Az ara a fontos, meg a konkurencia.mod: 1.778.000+regado. Esetleg 600-as Hornet (10.000ft-tal olcsobb) vagy GSR (K8-as modell olcsobb 80 ezerrel, K9 dragabb 30 ezerrel) johetne szoba.
[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
válasz Gaboman #20946 üzenetére
nekem is nagyon tetszik, csak én fázok azoktól a naked mociktól, amikben butított sportmotor blokk van. se nem erős, se nem nyomatékos, viszont le vannak fojtva, a furat*löket ugyanaz, legfeljebb a vezérműtengelyen a bütykök kisebbek. egy naked motorban legyen nyomatékos, túrázásra optimalizált, direkt erre épített blokk, ne egy fojtott sportszív. a CBF600 is nyomatékszegény, ugyanakkor hamar elfogy, 120 lóból maradt 78? blokk meg ugyanaz, mire feléledne a blokk, elfogy a nafta meg a levegő. 78 lovas Fazer ugyanez, 100 lovas már jobb, az legalább forog rendesen, de nem túrázásra való, pörgetni kell, eszik rendesen. szigorúan szvsz. Ami nekem a kategóriában tetszik az a 650-es Bandit blokkja, az SV-é, az ER-6-é. ezek nyomatékra, túrára vannak hangolva, eleve úgy épültek, és közvetlen ellenfelei az XJ6-nak.
Szal az lenne a kérdés itt az XJ6-nál is, hogy kimerült a 78 lóerőre optimalizálás a szelepek nyitásának csökkentésében, meg az injektor hangolásában, vagy mélyrehatóbb beavatkozás is volt a blokkban?[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
Ez kérdéses igen hogy mennyire másabb mint az ER6N mert az viselkedésre nekem is nagyon bejött.
Bár hozzáteszem hogy a 2008-as CBF600N is tetszik menetdinamikára.
A GT650R meg még jobban ott a V2 tényleg repíti a motort és nyomatékos már alul is.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Overwatch 2
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Gaming notebook topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PLC programozás
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest