Hirdetés
Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz Integra #20099 üzenetére
Azok a tornadresszek nagyon kiralyak voltak. Azt kell venni, jo hogy szoltal
Kevo: nalam genetika, en vagyok a leggizdabb a csaladban, igaz meg sulyzokat sose lattam, tobbiek sulyloko meg gerelyhajito, 190/110 kilo szinizom, engem otthon csufolnak bazz De a ruha az nyaron jo kis fogyaszto is
Ninja: kicsit crossos
[ Szerkesztve ]
-
Kevo
tag
válasz TayRol #20105 üzenetére
Ez csak természetes Amúgy a legjobb, mikor állsz a lámpánál és érzed, ahogy a gerinced mentén folyik a víz a boxerbe Felemelő érzés
Más: egy barátom ilyen [link] csizmát vett e-bay-ről, Angliából majdnem újonnan (2x hordták elvileg előtte) 10K-ért (+posta)
A mázlista[ Szerkesztve ]
-
Kevo
tag
Valaki nem tudja véletlenül, hogy honnan lehetne Axo Primato csizmához oldalsó koptatót utánrendelni? Mivel tépőzáras sikeresen elhagytam valamerre, fogalmam sincs, hogyan Minden tippért hálás lennék.
-
TayRol
nagyúr
válasz [lAyCsI] #20113 üzenetére
Kosz teso Nem gocrajder miatt lett fekete, csak ezt dobta a gep. Akit erdekel, lottem par kepet reggel is (bar nem a legjobb minoseguek sorry):
link1
link2
link3
ps.: aki tudna valami jo alternativat adni kepfeltoltes.hu helyett, megkoszonnem. Nem bejovos...ps.2: indulok kiallitasra, majd lovok par kepet
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
Integra
titán
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
TayRol
nagyúr
válasz Integra #20115 üzenetére
Megjottem vasarbol. Erzodik a valsag, csak az 'A' pavilonba lettek 'bezsufolva', de ott is voltak ures helyek. Bocsesz, kepeket nem keszitettem, mert semmi erdekes nem volt. Ja de, az R1. Mindenki akorul allt, de persze be nem inditottak. Annyira sokat nem voltak, de majd hetvegen...
Ami akcios, azok a Berik ruhak. Borrucik 2009-es modellek 199e helyett 125 volt, a kengurubor 150. Jol neztek ki, de nem versenyeznek a Dainese-emmel. Motorakciokrol nem tudok beszamolni, nem kerdezgettem, de nagyon sok elado volt, s tukmaltak ra a cuccokat az emberekre.
Integra: megneztem, szvsz kurv@ jo. Nagyon erdekes, hogy alapbol puha, es tuti kenyelmes, de ved. Es ha tenyleg olyan a vedelme, mint ahogy mondjak, a legjobb valasztas lehet. Osszehasonlitottam a Dainese Wave-el ill. az Euromotornal voltak Ultimate Stuff protik, szinten 30-50e kornyeken, es tenyleg gagyi benyomast keltettek. En a forcefieldre szavazok. Ja es vannak alaoltozoik is, amik kicsit dragabbak a HH-nel, es nem is jobbak szerintem.
Na ezert is kerdeztem mas alternativat, f@s ez a kepfeltoltes...Ha kerdes van, lokjetek!
Ja, az origos cikkre: kb. ez volt a lenyeg: R1, Bimota (itt a csajok eleg poppecek voltak), Suzi versenygepek (en az uj Banditot nem lattam, pedig kerestem...), sok chopper es robesz, DN-1 (nem akkora szam), a Duki es Bomos tenyleg nem volt, es sokan meg hianyoztak. Osszessegeben csalodas volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
TayRol
nagyúr
válasz Integra #20118 üzenetére
Ize, a sima alaoltozonel semmi nincsen, amiket te kerdezel (szerintem), azok a protektoros gatyesz meg polo. Azokban valami masfele van, nem ez a haromszoges, de az is sajat szabadalom. Ja, az ingrol nem tudod levenni kulon a gerincprotit, de szerintem itt nem is erdekes, mert jol megcsinaltak, es nem fog zavarni a cuccos. Azt ellenben nem tudom, hogy le tudod-e venni a konyokvedot az egeszrol. Tepozaras az egesz, de ezt nemtom Szerintem probald fel, es vedd meg. Akciot nem nem neztem, de szerntem nem volt (max. par %).
-
TayRol
nagyúr
válasz Integra #20120 üzenetére
Jaja, latom ok, meg a Honda Dream az Attila uton forgalmazza. Lovat meg heggesszetek meg, mert mindjart tavasz van
mod: most latom, hogy ahol Forcefiledet neztem, ott Modeka meg Marushin cuccok is voltak. Akkor a Yamahaworld-standon voltam en is.
[ Szerkesztve ]
-
NINJA_V
tag
válasz TayRol #20117 üzenetére
Sajnos már nem az első ember aki azt mondja hogy nem az igazi a mostani
Én valszeg holnap megyek. Tulajdonképpen két motorra vagyok csak kíváncsi nr750re meg az rsv4re, sztem végigjárni könnyű lesz, időm nagy részét meg úgy is dumálással fogom tölteni . Jahh meg a KTM-ekre, ők kint voltak??Two Strokes and Four Jokes
-
TayRol
nagyúr
válasz NINJA_V #20125 üzenetére
Jah. Nincs KTM, Duki, Kawa, Triumph, Bmw. Igy hirtelen ennyi. Ruhakbol kinnt van a Shox, Euromotor, Berik, Imet, Motoroazis, Motoport, egy-ket crossos bolt. A tobbi motorsporttal kapcsolatos, iskolak, chopperek, kinai robogok, egy-ket kiegeszito. Kb. ezvan.
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Hát elég vérszegény volt ez a kiállítás, ráadásul van egy olyan gyanúm, hogy azért nemkapom a héten a mocim, mert kivan állítva Na, ez milyen dolog?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
Integra
titán
na kérem, itt volt persu, röviden:
hatalmas köszönettel tartozom nekimegküzdött a motorral, de beröffentette.
játszott a szivatóval és a gázzal, önindítózás ezerrel, aztán csak beindult kínkeservesen.
kiszenvedtük a garázsból, és járattuk, erő zéró, először csak 3 henger volt, aztán kicsit "túrztatta", szomszédom már tuti a halálba kívánt, de igazából leszarom
a végén mind a 4 henger járt, azt mondta gyönyörű, így kell mennie.
valszeg a piszkos üzemanyag is okozhatta, illetve a sok állás.
mindenképpen elviszem majd a jamakához kipucoltatni a karbit és egy szinkron állításra, ahogy javasolta, kap új kuplungbowdent is, meg ha még találnak rajta mást is. legyen tiptopmeg valami elképesztően "kerepelt", rezonált. szorítgattuk le az összes elemet, fejidomot, mérőműszert, de semmi, istennek sem akart megszűnni. aztán kiderült, hogy a vízhűtő nem jó szilenttel rögzítve az egyik helyen. azt is kicserélem oda valóra és akkor eltűnik.
megnyugodtam, hálás köszönet Uram!!
a sört meg nyugodtan behajthatod, állom a szavam[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz TayRol #20126 üzenetére
Azt sajnálom hogy KTM nem volt kint,pedig szívesen megnézném egyszer az új gépeit.
Kedden jó idő volt,valaki volt mocizni?
Mi mentünk egy jó kis kört,220km megtettünk ilyen kellemes napon.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Integra
titán
válasz DroneZ^ #20127 üzenetére
mi?????
a tied nyomagtják, tekergetik???
alvázszámot megnézted?amúgy mi a véleményetek erről a bukóról?
állítólag nagyon dícsérik és azt mondják simán a 100ezres kategória minőségét hozza (amit én azért egészséges szkepticizmussal fogadok)
hjc ac-11[ Szerkesztve ]
-
Gaboman
nagyúr
válasz Integra #20131 üzenetére
Régebben volt a TV2-ön összehasonlítás a 30k-tól a 100k-ba kerülő bukók között,mit is mondjak,csináltak velük ütésteszteket hát nem győzött meg a 3xannyiba kerülő bukó.
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Integra
titán
válasz Gaboman #20132 üzenetére
ezért kérdezem
http://sharp.direct.gov.uk/
itt is érdekes nézelődni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NINJA_V
tag
válasz Integra #20133 üzenetére
Itt van egy szubjektív vélemény róla. Haveromnak HQ van tán az a HJC-nek a legjobb sisakja, azt mondta kényelmes, de zajos és párásodott a plexije. (lehet hogy csak egyéni eset)
Sokan úgy tartják hogy a motoros védőfelszerelések közül a sisak az egyedüli olyan termék ami ha drágább jobb is....
Two Strokes and Four Jokes
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Integra #20129 üzenetére
szívesen. Viszont, miután abbahagyta a háromhengerezést az alapjáratod gyönyörű volt. Szóval szinkron sem kell. A kuplungod valszeg elkopott. Nem a bovden. Maga a kuplung. Azon gondolkodtam, hogy lehet a szilent nem fogja megszűntetni a zörgést, mivel a vetemedett váz miatt nagy a vibráció. Fene tudja. Majd yamakkánál megmondják. Szóval a kuplungcserére készülj fel
Explosión de dos tiempos
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #20138 üzenetére
ejj, látod mondtam én, hogy már nem véletlenül gondolkodom 50ezerben meg 100ezerben, meglepetés nem ér legalább..
ha elkopott akkor megkapja a szép új gyárit, mese nincsen.ha nem szűnne meg az a fajta ronda hang, akkor még mindig megpróbálhatjuk meghajlítani picit a csonkot, hogy ne úgy vibráljon.
-
Topiccsendőr
addikt
szívesen. Viszont, miután abbahagyta a háromhengerezést az alapjáratod gyönyörű volt. Szóval szinkron sem kell. A kuplungod valszeg elkopott. Nem a bovden. Maga a kuplung. Azon gondolkodtam, hogy lehet a szilent nem fogja megszűntetni a zörgést, mivel a vetemedett váz miatt nagy a vibráció. Fene tudja. Majd yamakkánál megmondják. Szóval a kuplungcserére készülj fel
Explosión de dos tiempos
-
Topiccsendőr
addikt
-
TayRol
nagyúr
Zsir, orulok hogy nem a torka veres a gepnek, es ismet a regi lesz. Majd jer talira (ami remelem lesz valamikor).
A bukorol: szvsz a HJC ar/ertek aranyban egesz jo bukot keszit, sot, abban az arban talan a legjobbakat. Az a 4x4-es marhasagtol a falra maszom. Miert nem irjak ki, hogy kurv@kemenytorhetetlenanyagbolvan... Mondjuk en szint masmilyent valasztanekPersu: sajna szamomra eleg gaz volt a kiallitas.
[ Szerkesztve ]
-
NINJA_V
tag
válasz Topiccsendőr #20144 üzenetére
Hát egy lamellasor EBC vagy Lucas meg van 25-30ból....gyári biztos drágább vmivel...
Már annyian szidják a kiállítást lehet ki sem megyek (még ha pesten laknék, akkor esetleg)
Two Strokes and Four Jokes
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #20144 üzenetére
épp kérdezni akartam, hogy miből vágtad le ilyen gyorsan hogy kuplung cserés?
amúgy 56e km körül van benne.mert szar a rios sajnos nem bírja már el a sok júzert a szerver.
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
válasz Integra #20131 üzenetére
Nem. Az amargo-nak volt egy kék és egy fekete. A kék volt kirakva rendesen, ahoz hozzá lehetett férni és a fekete elvolt kerítve, ahoz hozzá sem érhettek
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Öregszem
- PlayStation 5
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston 32GB DDR5 5600MHz Kit(2x16GB) Fury Beast Black
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Black újszerű szép független, 3 hó gar
- HP Pavilon 14-ce3012nh I5-1035G1, 8GB RAM 120GB SSD MX 130
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- ASRock B365M Phantom Gaming 4 + i5 8500 + be quiet! hütő + 32 Gb G.skill 2.400 Mhz Beszámitok!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest