- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyul1221
csendes tag
válasz
Napalm-gsm #607 üzenetére
legalabb magyar verzio volt. es pontosan tudom, hogy elso szoftverek mindig benak, de ennyire nem szokott bugos lenni. komolyan. frissiteni meg csakazertsem. meg mindig a HP Ipaqomat sirom vissza, de azt elloptak.
-
nyul1221
csendes tag
-
nyul1221
csendes tag
nem ezert regisztraltam, koszonom a kritikat. harom-negy telefonom van egyszerre, ezert nem viszem el ezt - sem - a szolgaltatohoz. a telefon nagyon szep, ezert vettem en is meg. ha villogni akar vele az ember, akkor arra tokeletes. de rengeteg telefon volt mar a kezemben - tesztelo vagyok, ez is a munkam resze, igy vannak elkepzelesim a mobiltelefonokrol.
meg egy hibaja van: ha kiveszed az aksit, masik simet helyezel bele, majd visszateszed az elozot, akkor minden uzenetet (bejovo, kimeno) elfelejt. -
nyul1221
csendes tag
rémes, szörnyű, borzasztó telefon. szoftverhibas, nem lehet letenni, a nem fogadott hívásokat nem jelzi, néha rejtélyes okból az SMSeket nem hajlandó fogadni, aztán egyszerre csobban be 10. nem a zolgáltató miatt. a készülék hülyül meg. a rezgő funkció hang nélkül egyszerűen nem működik. ilyen telefon ne vegyne senki. ja, és olyan ostoba, mint egy szelet kenyér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4080 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest