- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zootie.x
csendes tag
csocsi.
egy nagyon nagy kérdésem lenne.
tudom hogy óriás láma vagyok, de hol a f@szba kell beállítani az időt?
ugye most 1óra plusz és kéne..
köszike -
zootie.x
csendes tag
ja, és amikor küldenek át nekem bluetooth-on egy java-s cuccot (pl. gravity defied örök klasszikust...
) akkor elkezdi ugye telepíteni, és aztán amikor elindítanám,akkor először tölti, ''kérem várjon'' felirat, utána meg bezárja, és kiírja a kis piros keresztet meg hogy alkalmazás hiba...
vagy csak usb-n keresztül lehet rárakni a javás dolgokat?köszi
csumpi -
zootie.x
csendes tag
válasz
DeepDish #413 üzenetére
végre műxik úgy az ébresztő,hogy ki van kapcsolva a teló.
sztem eléggé okos módon lett megcsinálva benne, csak a para annyi,hogy nem jelzi külön hogy be van-e kapcsolva az ébresztő, ezért -sztem- érdemes berakni az ébresztőt valamelyik gyorsgombra hogy mindig gyorsan meg tudjad nézni.
csocsi -
zootie.x
csendes tag
semmit sem piszkáltam bele, és nekem gyárilag 7,7mega a szabad hely,persze csak ha üres...
szóval nemtom... csengőhangra pár javás cuccra meg a fotókra bően elég, főleg hogy egy nagyon extra hiper minőségi fotó is max. 50kB.
adj össze szorozzad ki.
nekem elég bőven, ha meg nem akkor ott van az usb kábel aztán szvsz.
csumpa -
zootie.x
csendes tag
hát köszike, próbálkozom, tudod a remény hal meg utoljára...
nekem az is elég lene,ha pár képet, vagy csengőhangot tudnék másolgatni, de az se megy...
majd ha vki tudna egy komolyabb abszolút kezdőknek szóló magyar leírást szolgáltatni azt hálám örökké üldözné.
vagy msn.
köszike előre is -
zootie.x
csendes tag
csumpa.
én kaptam egy ilyen faxa kis telót.
én meg vagyok vele elégedve, persze ezek csak 4napos tapasztalatok.
viszont akárhányszor is próbáltam, nem sikerült megoldanom a másolgatásos cuccot pc és a v3 között.
biztos én vagyok a balfék de sehol sem találtam MAGYAR leírást részleteset,hogyan is kell,mert amit kaptam hozzá cd-t azzal sehogysem akar menni,meg amiket töltöttem le cuccot azokkal sem.
szal köszi előre is
jó lenne mp3-t vagy javas cumókat, skineket, témákat másolni,ha már egyszer VÉGRe egy olyan telcsi,amihez gyárilag adtak usb-t. (mondjuk vmivel kompenzálni kellett a tudásbeli dolgokat, deakkoris HELLOMOTO... -_- nekem akkoris tetszik,meg norrrrmál teló... sztem)
köszike
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged