Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5801) nbukta77 válasza Slukkica (#5764) üzenetére


nbukta77
addikt

Hogy adom meg neki? Sehogy sem találom el az rw-r-r -t

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#5802) natë válasza natë (#5795) üzenetére


natë
nagyúr

Na szóval, az említett ROM baromi szép, okos és stabil. Egyedüli problémám a fb szinkronizáció hiánya volt, de lehet, hogy valamit én bénáztam el benne. Stabil, ahogy írták is, CM7 szinten van. Amit fontos tudni, magyar nyelv nincs benne és tartalmazza a Blurt is.

(#5803) atedg válasza natë (#5802) üzenetére


atedg
tag

< Removed Facebook app
nem lehet hogy ez a baja a motogingernek?

(#5804) Wajk válasza szabof1 (#5798) üzenetére


Wajk
addikt

hát nem nagyon szólok bele, de panaszkodás max a Hivásazonosítás miatt volt (ami valami MIUI változtatás miatt került elő pár verzióval korábban, mondjuk én spec nem érzem olyan egetrengető problémának, de az igaz én azt nem szoktam kapcsolgatni (utálom ha valaki "ismeretlenül hív")) amúgy ez egy érdekes bug mert valakinek meg megy, reméljük a MIUI-sok megoldják hamar.

hogy itt meg vannak páran, hogy rinyál nekik a MIUI Launcher azzal nem tudok mit csinálni, ha nem tudják mi a Wipe Cache meg a Wipe Dalvik Cache. A MIUI Launcher-t egyből fel lehet pakolni Recoveryből a ROM felrakása után is, és hasít simán felülírva a LauncherPRO-t, hogy minimális problémázás se legyen, szóval...

na mind1, vannak érdekes userek mindenfele, akik egyből CAPSLOCKAL ordítanak, hogy milyen csöcs ez a ROM FC hegyek, meg process, meg anyámkínja, aztán meg 10 perc múlva ír, ja tárgytalan, mert érdekes módon Wipe-olások után megszűntek a problémák. Igen? b+ erre meg ez lenne szívem szerint a válaszom, de tudom én vagyok túl érzékeny az alaptalan lehúzásokra.

Félreértés ne essék a reportokat szeretem természetesen, mert mindent én sem próbálok állandóan és úgy lehet előrehaladni, na reggel van hosszú is lett bocsi a rinyálásért

iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

(#5805) forintuser válasza Wajk (#5804) üzenetére


forintuser
őstag

Van akinek semmi sem jó.Én maximálisan meg vagyok elégedve a munkáddal.Ismételten köszi a sok munkaórát. Ide jön a hajlongósmily, mosolygós, és a többi, amit opera mini alatt nem tudok használni. :D

Holnapkészítést vállalok.

(#5806) natë válasza atedg (#5803) üzenetére


natë
nagyúr

Nem, mert föltelepítettem utána.

@Wajk: Google helyek használata közben a ROM logója (WIUI felirattal) hirtelen megjelenik, majd kb. 20 másodperces "lefagyás" után a telefon újraindul...épp most történt.

[ Szerkesztve ]

(#5807) nbukta77


nbukta77
addikt

Nekem folyamatosan voltak fc-k. Ma reggel is meg próbáltam a miui-t,de rá kell jönnöm,hogy marad a cm7. Abban nekem semmi hiba. Pedig wipe-olok rendesemn,még a programokat is.
Még sem megy a miuiban az email,sem a wajkiui-ban.
Azért kösz a sok munkát vele. Azt nem vonom kétségbe,hogy sokat kell vele dolgozni,de én nem is értek hozzá. Csak használni akarom a romokat.

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#5808) zsirfecske válasza natë (#5802) üzenetére


zsirfecske
addikt

gyári blur elhagyása óta én csak örülök hogy megszűnt az integrált facebook szink.
megcsináltam normálisra a google contactjaimat, cm7-en a facebook app szinkronizál képeket hozzá, ez nekem sokkal tisztább mint linkelgetni összevissza, meg a blur-ös kontakt menü hülyeségek. nem beszélve arról hogy telefon/rom cserénél instant megvan minden berhelés nélkül.

(#5809) userxy válasza Wajk (#5804) üzenetére


userxy
őstag

Akinek nem tetszik ne használja. Sztem nagyon jó rom. Amire énhasználom tökéletes. Minden működik rajta és gyors is.

[ Szerkesztve ]

(#5810) zsirfecske válasza atedg (#5803) üzenetére


zsirfecske
addikt

ja, és ez hogy lehet baj? felteszed marketből és beállítod a szinket :)

(#5811) natë válasza natë (#5806) üzenetére


natë
nagyúr

A "Helyek" hiba visszatérő... :U

(#5812) szabof1 válasza Wajk (#5804) üzenetére


szabof1
őstag

Félreértés ne essék, nekem sincs semmi bajom a WIUI-val. Épp most CM7 van fent, de szeretem a WIUI-t és én is nagyra becsülöm a munkádat. Én kb. 3 hétig használtam. És még biztosan fogom is használni.
Pl. az akksi idő és az SD kártyakezelés sokkal jobb a WIUI-ban (MIUI-ban is?), mint a CM7-en.
Én most azért vagyok újra CM7-en, mert pár számomra fontos apróság WIUI alatt nem (úgy) működött, ahogy én szerettem (pl. hangerőgombos képernyőélesztés, bekapcsológombos híváselutasítás/megszakítás, Quick Dial Free hívás után a gyári tárcsázó nem zárt be automatikusan). Akiknek ezek nem fontosak, azok szerintem jól járnak a WIUI-val.

Azt meg még csak el sem tudtam képzelni, hogy a delikvens nem csinálta meg a mindenhol leírt kötelező wipe-okat. Naiv lennék?

[ Szerkesztve ]

(#5813) CoolBoy323


CoolBoy323
nagyúr

Akinek facebook sync kell: Full Screen Caller ID

En csak arra hasznaltam (masra egy kaksi szvsz) h azokat, es csak azokat a kontaktjaimat szinkelje, akiket en akartam. Ki lehet valasztani a becenevekhez is a hozzajuk tartozo FB profilt.

Ha megcsinaltuk, akar torolheto is az app, a kepek megmaradnak.

(#5814) Wajk válasza natë (#5811) üzenetére


Wajk
addikt

te aztán sűrűn váltogatod a ROMjaidat :DDD

háát az a baj, hogy olyan bugokkal tudok mit kezdeni ami nálam is előjön.

Most teszteltem élesben a "Helyek"-et. WiFi + GPS-el, szépen kiír mindent, miután fix jelet talált, ki is váladsztottam egy Postahivatalt Miskolcon Navigálást kértem és azzal sem volt probléma. Melyik Verziót használod? Frissítetted a legújabb Maps-ot? WiFivel vagy 3G-n próbáltad? Meddig jutottál a programban?

Lehetséges megoldás:
Leírásod alapján HotBootnak tűnik egyébként a dolog, amit én még csak a SU-val kapcsolatban láttam, azaz valami progi kér Rendszergazdai jogosultságot amibe behal a rendszered.

Gyors megoldás, hogy a SuperUserben megnézed, hogy milyen progik kértek jogosultságot, bár nekem nem kért semmit most a "Helyek" mikor használtam. Biztosabb megoldás, hogy állítsd angol nyelvre a telót és úgy indítsd el a "Places" cuccot és teszteld kicsit angolul hétha feldobodik vagy kiderül valami.

Nálam a ROMba épített 5.8-as Gmaps teljesít szolgálatot

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

(#5815) natë válasza Wajk (#5814) üzenetére


natë
nagyúr

Igen, ezt az OS-ekkel is eljátszom napi szinten a PC-men :D
Azt a romot keresem ami a legjobban megfelel az elvárásaimnak.

Wifivel próbáltam, nem firssítettem a maps-ot egyenlőre.
Amiket leírtál kipróbálom és jelentkezem. Egyébként 4x fordult elő egymás után.

(#5816) Wajk válasza natë (#5815) üzenetére


Wajk
addikt

hát akkor ugyan azt a kombót próbáltuk (WiFi+GPS), akkor még esetleg egy 3rd party app kavarhat be, amire csak azt tudom mondani, hogy Full reset és ha akkor elöjön akkor a ROM hibája (amit kétlek mivel nélam megy), ha meg nem akkor valami utólagos progi vagy beállítás tett be a szolgáltatásnak. :K

de várom még a lent leírt esetleges megoldás eredményét.

u.i.: egyébként ha minden jól megy a héten megjelenő új verzióban ki sikerült javítanom a HotBoot fícsört, azaz ismertebb nevén a HandCent FC-t :DDD
de előre nem iszunk a medve bőrére...

iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

(#5817) #71562240


#71562240
törölt tag

Korábbi ellentmondásos hozzászólások alapján bátorkodnék újramelegíteni egy témát. Hátha...
Tud-e valaki valami varázslatos újdonságról, hogy esetleg mégis lehetne USB OTG-t a Defy-ra alkalmazni? Vagy tudja-e valaki biztosan, hogy nem értelmes a dolog, például tudja-e valaki biztosan, hogy nincs/van küldő tápos usb hub a Defy-ban/Defy-hoz? Ugyanezek a kérdéseim az USB billentyűzet rákötés varázslattal kapcsolatosan.

(#5818) Wajk válasza #71562240 (#5817) üzenetére


Wajk
addikt

ez kernel szintű szolgáltatás amit a Defy kernele nem támogat és tudtommal hack sem született hozzá (még). (Próbálkozás már volt.)
Abba nem megyek bele, hogy ki tudná-e szolgálni az energiafelvételt amit esetleg az egér, bill vagy akár külső tápos HDD igényel, valszeg nem így tervezték ha nincs engedélyezve

van WiFi meg bluetooh, azokkal is lehet sokmindent varázsolni... :K

[ Szerkesztve ]

iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

(#5819) Halo válasza nbukta77 (#5807) üzenetére


Halo
senior tag

Én is panaszkodtam, fagyásgátló hegyekre,mindkét rom alatt. Nálam mindjárt jó lett minden,mihelyst visszaraktam egy másik,lassabb kártyát...de ezt nem győzöm hangsúlyozni úton-útfélen. Érdemes szétnézni e téren, msindenképpen. S persze, a leírtak szerint telepíteni a romokat.

Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro

(#5820) #71562240 válasza Wajk (#5818) üzenetére


#71562240
törölt tag

Köszi a választ. Igen, ez a logikus, amit mondasz, csak néha felröppennek hírek, hogy valaki látott már olyat, aki hallott arról, hogy... Az ember meg reménykedik, hogy hátha tényleg...

(#5821) RootRulez


RootRulez
félisten

25-is nightly is van, de a changelog még mindig áll 21-énél. Elköltözött máshova vagy miért nem frissítik?

═════════════════════════════════════════

(#5822) morfondőr válasza Wajk (#5818) üzenetére


morfondőr
őstag

Üdv!
Csak hogy legyen pozitív vélemény is: már két hete használom a WIUI-t nagy megelégedéssel. Még egyszer sem volt újraindulásom, és csak egyvalamivel jön elő FC: ha az sms listát legördítem, akkor minden esetben FC-t dob. Már kigyomláltam go sms-el azokat a kérdéses üzeneteket, amikben link, telszám, stb van, de így sem szűnt meg a jelenség.
Amit még javasolnék, ha lehetséges: wifivel vannak kisebb problémáim! Bizonyos routereknél dobálja a kapcsolatot, valamint ki kell kapcsolni a wifi-t, majd újra be, hogy csatlakozni tudjak. Elég sok routerrel találkozom, némelyiknél tökéletes, de elég sok helyen elő jön. Előtte CM7-em volt. RC1v2 ugyanúgy pocsék volt, de a 110721-0808-as nightly-val (amit legutóbb használtam) minden gondom megszűnt! Ha a router közelébe értem, már a zsebben felcsatlakozott a teló, és soha nem dobálta a jelet. Esetleg meg lehetne nézni a driver-t, mert elég sok helyen nem lehet babrálni a routerrel, hanem az van ami van, és azt kell használni.
Még 1-2 apróság: ha hívásom van és felveszem néha fél-egy másodpercig még rezeg/csörög a telefon. Valamint az sms appban lehetne valami hekkeléssel engedélyezni, hogy támogassa az ékezetes karaktereket? Elvileg a MIUI.hu-s romokban ez be van állítva.
Amúgy köszi ezt a remek romot! :R :R

Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714

(#5823) pallacko válasza natë (#5795) üzenetére


pallacko
tag

Van már tapasztalat a MotoGinger -l?
Van rajta magyar nyelv? Csak kíváncsiságból :)

iPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket

(#5824) RootRulez válasza pallacko (#5823) üzenetére


RootRulez
félisten

Asszem ezt róla regélték. :K

═════════════════════════════════════════

(#5825) nbukta77


nbukta77
addikt

Ha van valakinek működő miui-romja amiben működik az email is nem csak pörög az megoszthatná velem.

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#5826) croli válasza #99499520 (#5800) üzenetére


croli
aktív tag

Megkérdezhetem hogy mert én nem találok erre opciót :(

(#5827) pallacko válasza nbukta77 (#5825) üzenetére


pallacko
tag

Nálam a legújabb MIUI rom van fent, a 08.19 -s és működik benne az e-mail...

iPhone 8+, iPhone X, iPad Air 2019, Apple watch S4, GitUp Git2P sportkamera, DJI Osmo Pocket

(#5828) nbukta77 válasza pallacko (#5827) üzenetére


nbukta77
addikt

A slukk féle magyar?
És én a rendes emailre gondolok nem az androidos gmail kliensre.
Az androidos nekem is ment viszont a sima csak pörgött beállítás után.

Ha tényleg jó dobhatnál egy linket.

Kösz

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#5829) DeadMeat


DeadMeat
veterán

[link]
Ide is,hátha a másikat nem olvassák a pro-k :D

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#5830) natë


natë
nagyúr

Valamiért nem tudom telepíteni az utolsó CM7 nightly-t....Minden mást igen....Érdekes.

(#5831) nbukta77 válasza natë (#5830) üzenetére


nbukta77
addikt

Nekem fent van az utolsó.

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#5832) atedg válasza atedg (#5786) üzenetére


atedg
tag

jó..rájöttem hogyan lehet a wallpaperekhez hozzáférni
ott van a wiuiupdate.zipben :))

(#5833) nbukta77 válasza atedg (#5832) üzenetére


nbukta77
addikt

Valaki nem linkelne egy működő slukk féle miuit? Amiben megy a mail is.

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#5834) zsirfecske válasza DeadMeat (#5829) üzenetére


zsirfecske
addikt

de hát ha never sleepen van akkor is mindig keres. értem hogy nálad valahogy durvábban, mert leszívja az akksit, de ez biztos hogy sw gond? sajna csak FR tudna erről dönteni, bár utálom ha ezt javasolja valaki...

szerk.:
esetleg egy mostanában emlegetett boot nightly segíthet még?

[ Szerkesztve ]

(#5835) DeadMeat válasza zsirfecske (#5834) üzenetére


DeadMeat
veterán

épp ez az,hogy nem neveren volna,mégis az él... fr-t nem csinálnék,ha nem muszáj,de lehet az lesz a vége..

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#5836) Mumus1986


Mumus1986
csendes tag

Bekapcsolásnál hiába nyomom a "hangerő le" gonbot, nem történik semmi. Ez miért van?

(#5837) mira72 válasza Mumus1986 (#5836) üzenetére


mira72
őstag

minek is kellene akkor történnie?
kicsit olvasgass még ezzel kapcsolatban szerintem, nem kell nekiesni a dolgoknak...

MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)

(#5838) zsirfecske válasza DeadMeat (#5835) üzenetére


zsirfecske
addikt

jaa, bocs félreértettem. érdekes, nálam első dolog mindig a wifi sleep never beállítása úgyhogy cseréljünk, engem nem zavarna :)

de amúgy biztos hogy ez nem szívja jelentősen az akksit, főleg ha sokat vagy wifis helyen.

(#5839) DeadMeat válasza zsirfecske (#5838) üzenetére


DeadMeat
veterán

pont azért jó,ha lekapcsol,mert nem vagyok mindig wifi közelben,és íg y óránként 10% kb amit megeszik a folyamatos kereséssel.
Majdcsak megjavul :D

Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!

(#5840) natë válasza nbukta77 (#5831) üzenetére


natë
nagyúr

Nem tudom feltelepíteni...egyiket nightly-t sem. :Y

(#5841) feketepeti válasza zsirfecske (#5838) üzenetére


feketepeti
aktív tag

Ja, én is mindig lekapcsolom. Mert bár ott vagyok a routertől 10m-re, átvált mobil adatra, ami még jobban zabál. Meg ugye pénzbe is kerül...

(#5842) lbarni


lbarni
csendes tag

Üdv!
Megpróbáltam feltelepíteni a piros lencsés Defy-mre ezt a 720p-s módosítás, de nem sikerült. Backup-oltam a file-okat amit lecserélt, felraktam a telefon memória kártyájára a letöltött 720p-s fájlokat. ES File Explorer-el bemásoltam a szükséges fájlokat. Újraindítottam a telefont, de se a Camcoder se a Camera nem indul el rajta. Feketeség és kidob a menübe.

Mit rontottam el? :F

(#5843) mira72 válasza lbarni (#5842) üzenetére


mira72
őstag

"And you can just type "remount rw" now to mount the filesystem writeable."

Ezt megcsináltad ?

MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)

(#5844) volvoguy


volvoguy
addikt

Üdv! 1000Mhz-nek 2.2CEE alatt 50vSel-t adtam, lefutott 2 órán át a Scaling és Classic teszt is hiba nélkül. Érdemes még ennél is lejjebb menni, 48,49Vsel, vagy az már necces?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#5845) lbarni válasza mira72 (#5843) üzenetére


lbarni
csendes tag

Persze. Root-olva van a telefon és superuser jogot kapott a program is így simán bemásolhattam az összes file-t.

(#5846) mira72 válasza volvoguy (#5844) üzenetére


mira72
őstag

300-18, 650-32, 1350-64 ....
Én teszteltem ahol már fagy/restartol, és felette 2-vel használom....

MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)

(#5847) csicsaaa


csicsaaa
tag

Csak annyit kérdeznék hogy CM7 RC1-el meddig bírja a teló?
Most sima 2.2 CEE van fent és 2 napot bírja ahogy használom!

Védd a fákat, egyél hódot!!!

(#5848) natë válasza Wajk (#5816) üzenetére


natë
nagyúr

Kipróbáltam amit leírtál, ugyanúgy újraindul a WIUI. Ami érdekes, hogy a gyári froyo-t csak erre tudom már frissíteni, a CM7 megáll factory reset után is a Motorola logo-nál....
Nem nagyon értem az okát. :F

(#5849) natë


natë
nagyúr

Bocs lejárt a szerk. idő...

Szóval ez tényleg szükséges a root-oláshoz:
Also, SDK is required. Just follow my instructions in the taking Screenshots article that I wrote a while back to install the SDK developers kit. Nothing else below will work until this is done. Take the time to do it, because it’ll also open up a lot of cool features like high-resolution screenshots, file exploring and easy file transfers. Once you’ve set it up, you’re ready to roll.?

Sehol máshol nem láttam ezt, csak 1 oldalon..

Szerk: @Wajk : a Google Maspnál is újraindul, sőt a Navigátornál is.

[ Szerkesztve ]

(#5850) Slukkica válasza nbukta77 (#5833) üzenetére


Slukkica
őstag

Itt a kért link:MIUI.hu

A mail-ről a Defy topikban tudsz érdeklődni :DD

₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.