Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: S939-es 3Dmark verseny!!!!!! és Fanklubb! Gyere és csatlakozz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Aktív témák
-
Angyalpor
tag
Najo. Nem tudok mit kezdeni az akkuesessel. Azt hittem,mara jo lesz,de 28rol megint 17. Volt barrery whipe fullon is,lemerulten is, barrery calibrator szinten. Most meg egyszer kikapcsolasig meritem,fullra toltom,es kalibralok meg egy utolsot... De ha nem megy,mondjatok nekem egy masik romot,mit feltegyek a gyari garis dolog elott... Lehet ics,miui,wiui, akarmilyen kutya,nekem mindegy,csak angol legyen,szep,stabil es takarekos. Most cm7stable-m van, 800ra visszaveve,imadtam,de ezt a hibajat nem kedvelem... :/ Megoldasi otletet varok,ha esetleg meg van valami otlet,vagy nekem valo romjavaslatot, es telepitesi tanacsokat...
Koszi!
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" HD+ I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest