- Fórumok
- Egyéb
- Moszkva tér
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
tocsa
senior tag
-
Papa-Georgo
senior tag
-
twollah
nagyúr
-
Bash
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
-
Bash
őstag
-
Bash
őstag
abban lett volna vmi feeling, dehát egy sima vasvső... ??? :O
Hidd el abban is van feeling, csak egy kicsit tompább. A végeredmény nagyon hasonló.
-
Papa-Georgo
senior tag
-
e-biza
őstag
bye és köszönök mindent.
-
e-biza
őstag
akkorhát belevágok az éjszakai élet rejtelmeibe :)
-
Bash
őstag
Jah egy szép darab vascsővel a fejemet, csúnya lett volna...
Az tényleg nem jó érzés, ha egy szamurájkard áll ki a hátadból.
-
Bash
őstag
-
Papa-Georgo
senior tag
-
twollah
nagyúr
hah, vhogy ismerős a dolog...
Szegenyke.
Csak nem modolni akartak? -
Papa-Georgo
senior tag
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Papa-Georgo
senior tag
eheh...
az mindegy hogy mid van lényeg ami mozdítható.... hát én nem járnék csak úgy ''egyedül'' arra felé, de az biztos, hogyha vmi para lenne akkor 120000-el spuriznék mint a állat, lehet hogy szégyen a futás, de hasznos az 1x biztos -
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
Bash
őstag
-
e-biza
őstag
-
Papa-Georgo
senior tag
-
e-biza
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Papa-Georgo
senior tag
Hozzátenném hogy egyéb felesleges lassító eszközöket távolítsd el magadról, gondolok a 600gr. arany fukszokra, eléggé fárasztanak...
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
A 4-es villamos végállomása mellett.
-
e-biza
őstag
-
Papa-Georgo
senior tag
Nos, mi csak ránéztünk pár srácra, télleg véletlen pillantás volt semmi nem volt benne, de ők már egy vascső társaságában kívántak velünk beszélgetni....
Nos akkor döntöttem meg az 1kimcsi sprint rekordot.... -
salgado
tag
Ha parázol akkor menj kocsival,vagy busszal,esetlerg otthon is maradhatsz.
-
e-biza
őstag
juteszembe valaki holnap rioba megy? (közgáz)
-
e-biza
őstag
összesitem az elhangzottakat mielött elmegyek:
legyek bátor,hakell inkább fussak, de határozott léptekkel elkerülhetem a bajt. ne legyek feltünö (tehát ne válasszam a fehér gatyát :( ) és épségben hazajutok. mégvalami. tudja vlaaki hol áll meg a moszkván az éjszakai 49es? -
Apika
addikt
-
e-biza
őstag
a bakancsom nem punk bakancs,tehát a szipofüzöje sárga szinü. egy velür sárga bakancsrol van szo.ebben futni és taáncolni nehéz de jot lehet vele rugni.lehet marad a sima sportcipo. futni jobb ;] igazándbiol magátol a moszkvátol féek, ismerösömet ''rabolták már ki'' napközben. igaz csak 200ft kellett a kisgyereknek,de mikor közölte a srác,hogy kopj le,füttyentett és a kocsmábol elöjött pár kidobo. inkább adott 200ftot ;]
-
Bash
őstag
Kb. másfél hét, amíg megcsinálják (meg egy csomó pénz), addig felváltva használjuk a másik kettőt, de így elég nehéz megoldani, hogy mindenkinek jó legyen.
-
Papa-Georgo
senior tag
Ezek azert jok, mert ha teszem azt valamilyen modon meglepetesbol meg tudnak tamadni, es kicsit megvernek, ugy hogy mar ne legyen kedved mozogni, utana atkutatnak. Es ha ilyenkor megtalaljak nalad a jo kis onvedelmi eszkozeidet, akkor lehet, hogy kiprobaljak rajtad. A gaz spray is kellemetlen ilyenkor, de ne gondoljunk bele, ha pillango kes van nalad, pedig meg az se durva.
Mindent félretéve én mindig hordok magamnál egy kést, egy szép kis egykezes Puma késecske, no nem mindha egy önvédelmi harcieszköz lenne, mert mire azt előveszem meg kinyitom, azalatt ha van nála vmi akkor 3 hasbaszúr, de én csak azért hordok magamnál, mert suliba a cipőtalp húst vmivel vágni kell, meg ha vmi felmerül amit elkellene vágni akkor azt megmeccem vele. Szóval ez nem egy kifejezetten testvérbökő darab... Arra ott van a 2. Világháborús szuronyom....
No az nem alap kés... a fúrós köszörű kő lekopott tőle mikor megpróbáltam megélezni vele....elvittem egy ismerősjöz aki megcsinálta, hát megizzasztotta rendesen, a pengéje nem alap acélból van, még a drótot is átvágja, kipróbáltam.
No persze ezt közterületen nem hordhatom..... -
tocsa
senior tag
Sztem, ha van nálam egy rpg 79 rakettavető akkor semmi gond nem lesz...
Bár akkor mellé még elfér pár kisebb kiegészítő is:egy apróbb testvérpörkölő... meg egy lézerágyú.... ezekre rábizhatod az életed nem hagynak szarban...
:C :C :CEzek azert jok, mert ha teszem azt valamilyen modon meglepetesbol meg tudnak tamadni, es kicsit megvernek, ugy hogy mar ne legyen kedved mozogni, utana atkutatnak. Es ha ilyenkor megtalaljak nalad a jo kis onvedelmi eszkozeidet, akkor lehet, hogy kiprobaljak rajtad. A gaz spray is kellemetlen ilyenkor, de ne gondoljunk bele, ha pillango kes van nalad, pedig meg az se durva.
-
Papa-Georgo
senior tag
Persze, csak ha van rá engedélyed, mindent csak legálisan!!!....
vagy nem... -
Papa-Georgo
senior tag
Sztem, ha van nálam egy rpg 79 rakettavető akkor semmi gond nem lesz...
Bár akkor mellé még elfér pár kisebb kiegészítő is:egy apróbb testvérpörkölő... meg egy lézerágyú.... ezekre rábizhatod az életed nem hagynak szarban...
:C :C :C -
Apika
addikt
Igen, tudom, hogy nincs autód, de mikor lesz?
A rendőröket nálunk is tiszteletben tartották a rendszerváltásig. De azóta egyre kevésbé van tekintélyük... :( -
Bash
őstag
-
tocsa
senior tag
-
tocsa
senior tag
Emberek. A bakancs miatt jol meg is lehet szivni. Bakancsnal a cipofuzo szinenek nagyon fontos szerepe van. Mast jelent a piros, a feher, a zold, a fekete, a barna. Leginkabb a fekete vagy a barna fuzo a javallott, de haverom egyszer jart mar ugy, hogy egy bakancsos csoportosulas elvette a cipofuzojet!!! Mondvan: ilyen szinuvel meg ne lassak meg egyszer.
A lenyeg itt a tapasztalaton van. Figyelni kell (de nem ugy mint egy riadt vereb), es ha valami ''gazos'' csoportosulas van, akkor mar messzirol el kell kerulni oket.
Off, de egyszer a Moszkvan a metrokijaro elott a szemunk lattara verekedett ossze ket cigany galeri. Gyakorlatilag egy oriasi korben folyt a kuzdelem, mindenki beszallt: asszonyok, lanyok, fiatalabb es idosebb tagok. Eegyszer csak megjelent egy nagy darab galeri tag, es hozott magaval egy hajlitott vasrudat. Tudjatok olyat, amivel a parkolokat szoktak elkeriteni, szeles U alaku. Kromozott, 5-6 cm atmeroju, 2-3 mm vastag acel csobol keszult, 1m szeles es fel meter magas kb. Namost a fazon elindult a verekedes kozponti magjaba, mikozbe a feje fole emelve tartotta a rudat. Annyi cigany verekedett, hogy egy ido utan csak a rud latszott, ahogy a tomeg fole magasodik es torekszik befele. Mikor beert, akkor lesujtott. Aztan felemelkedett, megint lesujtott es igy tovabb. Ezekbol a jelekbol a tesommal ugy iteltuk meg, hogy itt mar annyira elmergesedett a helyzet, hogy jobb lesz odebbalni, es nem nezelodni :D. -
twollah
nagyúr
Rendorno az almom!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Bash
őstag
Egyébként most nehezen fogok lerobbanni, mert múlt héten összetörtem a kocsimat. Itt a rendőrök meg a sheriff-ek is egyedül járnak, és nem nagyon félnek semmitől. Általában nagy tiszteletben vannak, nem úgy, mint Magyarországon. És sok a női egyenruhás is!
-
Apika
addikt
-
Bash
őstag
-
Apika
addikt
-
twollah
nagyúr
Nem tudom minek parazol.
Kicsi koromban (18 evesen) szinte az osszes razos helyen megfordultam ejszaka, es meg mindig elek.
Nepliget, Berkocsis utca, es kornyeke, Varosliget, Moszkva ter stb. -
Bash
őstag
Engem itt még nem ért semmilyen attrocitás, se nappal, se éjszaka. Balhét csak a TV-ben láttam. Ehhez azért hozzátartozik, hogy nem sok gyalogos van itt, mindenki autóval jár.
-
Apika
addikt
Igaz! De, ha többen mennek, az jelenthet még biztonságot.
Apropó Bash, nálatok - ahol laksz - milyen a közbiztonság? -
Bash
őstag
-
Apika
addikt
Egyszóval ne aggódj. Jó magas vagy, és nem nádszál vékony. A tekintélyt parancsoló nagyságú embereket nem szokták - általában - megtámadni. A cérnaembereket nézik ki maguknak. Bár, ha többen vannak...
-
Som@
őstag
OFF
Hejhó. Téged is lehet errefele látni? :))
Mi a helyzet a DVDvel?
ON
jeges goto OFFtopic4! -
Cane
őstag
-
Apika
addikt
-
jeges
senior tag
vannak azér' moszkván ölég érdekes külsejű csoportosulások éjjel :(
én inkább igyexem elkerülni, ha tehetem
mondjuk volt már rá példa nem egyszer, hogy arra kellett mennem gyalog, és soha nem történt semmi bajom :U -
dimanche
csendes tag
Szerintem a Moszkva nem vészes éjjel, nappal sokkal inkább, bár az utóbbi időben nem nagyon tömegközlekedek...
-
Cane
őstag
-
e-biza
őstag
mindenkinek köszönöm a biztatást...
-
Bash
őstag
Bakancsot felejtsd el. Nem lesz semmi gáz! Ha esetleg valakik beléd kötnének, nem a cipőd miatt fognak. Ha meg önvédelemre kerülne sor, a bakancs nem sokat számít.
-
Som@
őstag
-
e-biza
őstag
jol van csak túlélem han em akkor remélem lockolják a nickem a pH!n :)
-
e-biza
őstag
meglsze,föuton meki felé :) tudnám hol áll meg az éjszakai 49es. a 6ost sem tudom csak az árpád hidi megálloját. huh igy belegondolva bakancsban nehéz lesz teljesen kikapcsolodni,mivel megszoktam hogy szorakozni kényelmesebb cipoben megyek :) életem legnagyobb kihivása lesz ez az éjszaka
-
Bash
őstag
-
e-biza
őstag
-
nilrem
aktív tag
-
nilrem
aktív tag
-
e-biza
őstag
-
nilrem
aktív tag
-
nilrem
aktív tag
-
e-biza
őstag
-
nilrem
aktív tag
akkor még nem voltál Punk buliba
-
e-biza
őstag
-
e-biza
őstag
miután szorakozni mennék oda - buli - ezért most át kell gondlnom a ruhát is, mivel gondolkodtam,hogy vajszinü gatya vajszinü cipovel és vmi jobb felsö,de marad a khaki szinü gatya egy sárga catepillar style bakanccsal. a gond,hogy bakancsban nehezeb bulizni :(
-
nilrem
aktív tag
-
e-biza
őstag
-
nilrem
aktív tag
-
e-biza
őstag
-
KovacsUr
addikt
Az attól függ. Hány éves vagy, milyen nemű és mennyit nyomsz fekve? :)
Különben szerintem nem olyan veszélyes, legalábbis engem még sohasem zsákoltak be... :U -
e-biza
őstag
ki mit tud, milyen a környék estefelé? pontosabban azt szeretném megtudni,hogy az éjszakai 6osra felszállok vagy már csak hullazsákban visznek el ha éjjel haza akarok onnan jönni?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Moszkva tér
- (téma lezárva)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Amatőr csillagászat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Garanciális samsung galaxy watch 8 classic
- Samsung QVO 870 SSD (1 TB) 100/100%
- Új, bontatlan - Apple MacBook Air 13 M4 16/256GB - Sky Blue
- Új Dobozos ASUS VivoBook Go 15 Laptop 15,6" -20% Ryzen 5 7520U 16/512 Radeon Graphics FHD OLED
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest