Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
e-biza
őstag
bye és köszönök mindent.
-
e-biza
őstag
akkorhát belevágok az éjszakai élet rejtelmeibe :)
-
e-biza
őstag
juteszembe valaki holnap rioba megy? (közgáz)
-
e-biza
őstag
összesitem az elhangzottakat mielött elmegyek:
legyek bátor,hakell inkább fussak, de határozott léptekkel elkerülhetem a bajt. ne legyek feltünö (tehát ne válasszam a fehér gatyát :( ) és épségben hazajutok. mégvalami. tudja vlaaki hol áll meg a moszkván az éjszakai 49es? -
e-biza
őstag
a bakancsom nem punk bakancs,tehát a szipofüzöje sárga szinü. egy velür sárga bakancsrol van szo.ebben futni és taáncolni nehéz de jot lehet vele rugni.lehet marad a sima sportcipo. futni jobb ;] igazándbiol magátol a moszkvátol féek, ismerösömet ''rabolták már ki'' napközben. igaz csak 200ft kellett a kisgyereknek,de mikor közölte a srác,hogy kopj le,füttyentett és a kocsmábol elöjött pár kidobo. inkább adott 200ftot ;]
-
e-biza
őstag
mindenkinek köszönöm a biztatást...
-
e-biza
őstag
jol van csak túlélem han em akkor remélem lockolják a nickem a pH!n :)
-
e-biza
őstag
meglsze,föuton meki felé :) tudnám hol áll meg az éjszakai 49es. a 6ost sem tudom csak az árpád hidi megálloját. huh igy belegondolva bakancsban nehéz lesz teljesen kikapcsolodni,mivel megszoktam hogy szorakozni kényelmesebb cipoben megyek :) életem legnagyobb kihivása lesz ez az éjszaka
-
e-biza
őstag
miután szorakozni mennék oda - buli - ezért most át kell gondlnom a ruhát is, mivel gondolkodtam,hogy vajszinü gatya vajszinü cipovel és vmi jobb felsö,de marad a khaki szinü gatya egy sárga catepillar style bakanccsal. a gond,hogy bakancsban nehezeb bulizni :(
-
e-biza
őstag
ki mit tud, milyen a környék estefelé? pontosabban azt szeretném megtudni,hogy az éjszakai 6osra felszállok vagy már csak hullazsákban visznek el ha éjjel haza akarok onnan jönni?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone Xr 64GB 100% (3hónap Garancia)-ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR Gyűjtői darab (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest