Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akheron
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Igen, tényleg korrekt grafikája van; főleg a karaktermodok dobnak nagyot rajta szerintem.
Nagyon sokat játszottam vele 1-2 éve. Az egyetlen dolog, amit igazán fájlalok a játékban, az az elcseszett optimalizálás (vagy nem tudom, minek tudjam be)... Többféle videokártyával és konfigurációval is próbáltam, de mindig olyan volt, hogy egyszer száguldott, máskor meg látszólag minden ok nélkül csúnyán akadt. 
Amúgy van egy bolti verzióm (alapjáték + Tribunal + Bloodmoon + TES), aminek valószínűleg nem sok hasznát veszem már. Nem tudja valaki, hogy mennyit érhet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- VR topik
- Apple MacBook
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon sokat játszottam vele 1-2 éve. Az egyetlen dolog, amit igazán fájlalok a játékban, az az elcseszett optimalizálás (vagy nem tudom, minek tudjam be)... Többféle videokártyával és konfigurációval is próbáltam, de mindig olyan volt, hogy egyszer száguldott, máskor meg látszólag minden ok nélkül csúnyán akadt.