Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Megnyugodtam, tolvajkáosztesó
!Te, ez a Dragonborn, ez a Tiber, ugye? Már így nagybetűvel, határozott névelővel... merakkó' az Égperemben S. Tibort kéne eljátszani, neeem
?Mondok példát.
Cheap Light Potion, érték 5 gp.
Vesz: négyet ajánl, háromért jön.
Elad: hármat ajánl, négyért megy.
Igen, ez azt jelenti, hogy el lehet szedni a merchantok pénzét, már alacsony szinten/szkillel is... ez egy ilyen játék. Szóval menne az lopás nélkül is
!Itt INT-es szintlépés akkor van csak, ha már sok az alapanyag, soulgem, WILL az meg aztán tényleg csak később, mikor már kész az erős alap...
A +25 Personality hatásában én nem vagyok olyan biztos, hogy számottevő lenne, de rég próbáltam. Az elején 50-55 körül vannak a kezdő morálértékek, szerintem kábé tízzel lehetett kisebb ha nincs extra a Personality-m, ami ugye meg egy sikeres Admire... én egyébként utálom, hogy folyton ki kell nyalni mindenkinek a seggét, hogy elmondjon érdekesebb dolgokat, így meg a Reputation növekedésével nem nagyon kell erőlködni. A klikkfeszt nem az én világom.Engem folyton le"bazdmeg"eznek, köszönöm, az bőven elég... (bosmer a kari
). Ráadásul alacsonyabb is mindenkinél, szóval kösz, a köpdösés, HaaSbaszúrás nem is kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- iPhone 16 Pro 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4813
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
?
!
). Ráadásul alacsonyabb is mindenkinél, szóval kösz, a köpdösés, HaaSbaszúrás nem is kell...