Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz HaaS #272 üzenetére

Érdekes mennyiféleképpen lehet játszani. :) A táltost például eszembe sem jutna soha kiválasztani. Eleinte zavar, hogy tetűlassú a karakter, de ez a 10. szint környékére akkor is eltűnik, ha a speed-et egyáltalán nem fejlesztem, párhuzamosan az athletics meg a fatigue növekedésével. A Lady-t sem választottam soha, hisz a játék elejének sava-borsát az adja, hogy a helyiek szemében te csak egy nyomorult n' wah vagy, aki örülhet, ha ez elején nem szúrják hasba vagy köpik le egy beszélgetéskor... :D A túl magas personality elrontja ezt a rasszista idegengyűlölő feelinget, túlságosan megkönnyíti az ember dolgát. ;) Általában a Mage-t szoktam választani, vagy ha nagyobb kihívást keresek akkor az Attronach-t. Az elején pedig felváltva STR+END+INT, és STR+END+WILL -re gyúrok. A speechcraft-ot meg a mercantile-t lexarom általában.És emiatt igen, ebben a játékban még én is sokat lopok :D Mivelhogy az elején szegény az ember mint a templom egere, és legalább valami alapszintű varázskardot muszáj összeszedni a tomb-ok kirablásához. Mivel úgyis tagja leszek a Morag Tong-nak is, itt a Lawful Good kizárva. :)
    Na, még közel sincs annyi kép, mint szeretném, de este rakok majd be párat. HD5870-el sem lehet az overhault abszolút kompromisszumok nélkül, maximumon tolni. 8x AF és 4AA mellett sem. Kemény... De azért kb olyan 90%-os kihasználás mellett van 30-40 közötti átlag fps-em. Egy-két effektet kellett csak kikapcsolni.

Új hozzászólás Aktív témák