Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Silterax #865 üzenetére
Egy tempered Bazel azért tud sebezni rendesen. Engem a két tempered Bazel megfingatott rendesen, épphogy meglett két halállal. Sajnos én is azt vettem észre h magasabb szinten már kevés a jó játékos, nehezebb jó meccset kifogni. Múltkor bementem Diablosra és mire odaértem az egyik vadász már meghalt, mondom jól kezdődik...elkezdik mielőtt mindenki odaérne és hát meg is van az eredménye.
Szerintem pá hónap múlva jobb lesz a helyzet. Aki beletanul azzal jó lesz játszani, aki nem az meg lemorzsolódik úgyis. Majd ha jön a G rank, az lesz csak szuper.
Felőlem lehetnének erősebb szörnyek, csak a Kirin ne legyen erősebb.Az erős így is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest