Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
Szégyen, nem szégyen, de megtörtént az első cartozásom. A Black Flame az egyik támadással nagyon beszopatott, én meg már túlságosan el voltam kényeztetve a low rank könnyűségével, lankadott a figyelmem, beszorultam egy sarokba, a szörny pedig valami őrületes combót lenyomott és puff....cart.
Persze másodjára meglett, mert már pont a halálán volt mikor ez történt, de egy kicsit akkor is bosszant. Egyszer véletlenül még a kicseszett BBQ grillt is benyomtam, mert úgy maradt az item kiválasztásnál. Én meg csak fogtam a fejem hogy ne, ennyire béna nem lehetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Ps5 slim
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest