Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• btz

addikt

válasz zsloti #10415 üzenetére

Attól még nem visszafejlődés az IPTV mert box kell a TV-hez.
    25 éve is azért kellett a box a TV-hez mert a TV nem támogatta beépítetten azt a technológiát, ma is azért kell mert a TV nem támogatja X szolgáltató iptv megoldását (és itt direkt nem szabványt írok).
    Az xbox is egy visszalépés? Xbox kell a tv-hez hogy menjen rajta a NeedForSpeed. Mert nincs benne beépített xbox egység ami lefuttatja a játékot. Tehát azért mert a TV nem tartalmaz xbox egységet, attól maga az xbox doboz amit a TV-hez adnak nem elavult. Pont hogy az tartalmazza azt a funkciót, amit a TV nem tud.
    Amúgy én lehet nem is fogok már venni semmilyen tuneres TV-t csak egy nagy buta kijelzőmonitort minél több HDMI bemenettel, a többit meg elvégzi a külső egység (Set top vagy az Xbox, vagy a MiniPC, stb)

• Nooeca

senior tag

válasz zsloti #10415 üzenetére

WC-be TV?

Na ez ami szerintem nevetséges :D Ma már azért elmondható, hogy a TV-k nem olyan hétköznapiak hogy amelyik családban nincs, az szegény és nincs rá pénz, hanem szimplán kiváltja sokaknál a net, meg nem néznek már TV-t... nem minősül egy kifejezetten alap dolognak.

Nagyrészt ahol van is, ott is inkább az idősebb generáció, de persze nem azt mondom hogy a fiataloknál nincs igény, csak azt, hogy ma már nem általános mint ahogy régen volt.

Nagyon sok háztartásban nincs, és még többnél meg csak 1 van, esetleg 2. Munkámból adódóan sok házba megyek be és azt veszem észre legutóbb is ahol voltam, hogy maga a tulaj ajánlotta fel, hogyha kellenek régi TV-k elvihetem őket (kocka TV), merthogy náluk eddig 3 TV volt régen, de ma már csak 1 van amit meg ugye pár éve lecseréltek normális LED-re.

Szóval nekem a meglátásom az, hogy egyre kevesebben tévéznek és ezen belül is magában a létszámigény is csökken a TV-kre adódóan, azaz ahol mondjuk eddig volt 3 ott lecsökken mondjuk 1-re, vagy 5-ről 3-ra 2-re stb... de a lényeg az hogy olyat is láttam már egyébként, hogy szóltak hogy nem működik a TV, kimentem és megnéztem majd közölte a tulajdonos hogy egyébként a TV új, régebben használta, de kb. már 1 éve nem is helyezte áram alá. Itt nevettem egy nagyot :) (tv-nek egyébként baja nem volt, csak rosszul volt beüzemelve).

Aktív témák