Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
29-es körzet: internet, TV, telefon
Aktív témák
-
törölt tag
A simon a másik volt, vagy ugyanabba a brancsba tartozott? Hmmm. Voltak vagy 3-4-en ugyanabba a brigádba. Tudom, mert antennát szereltem nekik én is!

Amúgy meg ugyanúgy adsl volt az alap, csak azt osztották meg ilyen rádiós vackokkal.Nem hiszed a köDbért? Nézz ki az ablakon!

-
-
törölt tag
Akkor látom őket, amikor éppen arra furikázok, ahol éppen vannak.

Egy tippem azért van. Ha holnap elmész keresgélni őket, ne Sáriban keresd őket, mert itt már végeztek. Szerintem a Besnyői út, József Attila út környékét fésüld át. Vagyis inkább a Besnyői úttól "lefelé" Gyón irányában.
-
törölt tag
Nem tudom, hogy máshol milyen, de nekem kurva szarul megy az adsl. A sebességtesztek mindig a max. érték közelében vannak, de ez a mindennapi használatban nem tükröződik.
De ahogy berbatov2 írta, azon elképedtem. Be sem kötötték? Kapják be. Kíváncsi vagyok, mi volt az indok.
-
törölt tag
Friss infó:
Most beszéltem az egyik szerelővel! Az utcánkban kábelezik. A lényeg: Dabason évek óta van egy Pestről jövő gerinckábel, ami valamelyik telekomos toronyba fut, majd onnan megy lefelé. Tehát nem kell külön kábelt húzniuk Dabasra. Sáriban nagy valószínűséggel már idén elindul a szolgáltatás.
Ócsáról annyit mondott, hogy ott annyi a gixer, hogy az M5 alatt kell a kábelt elvinni. Az engedélyezés az autópálya kezővel folyamatban van. -
poli27
veterán
Én sokat kihelyeztem T színeiben iptvhez, igaz az Dlink volt, de 10ból 7 helyen panaszkodtak akadásra miatta, és mióta kábel van megszűntek ezek a problémák.Igaz az iptv kényesebb a netre, mert a netnél nem veszed észre ha 1mp kimarad, de az iptvnél megáll a kép!1 éve nem rakok ki ilyen termékeket, hiába van a T nek, én nem vállalok rá garanciát, ha szar az efi lakáshálózata!
-
berbatov2
senior tag
Tehát ahol jön az áram a házhoz azzal párhuzamosan mehet ez a kábel is és onnan valahogy be kéne fúrni, és benn is van a cucc. Az a berendezés amit Kali linkelt az a tv-t is ossza, ugye? Annak valamelyik portjából mehet a kábel a csillagpontra, ha jól sejtem? Ezek vándorolnak az aljzatig ahol kell majd mindenhova egy stb is ugye?
-
seimon
tag
Nekem a UPC a telefondoboz mellett fúrt egy lyukat a koaxnak, a TV-hez, oda kell levezetnem valószínűleg nekem az üveget, ott is kéne hogy bejöjjön a házba, mert ott már ott lehetne a központi modem.
Ablakon én biztos nem furatom át, főleg nem úgy, hogy most fogunk majd teljes ablakcserét csinálni tavasszal!

-
M^xx
aktív tag
-
kabelmania27
félisten
poli27 leírta, gondolj bele az erősítőcsere+munkadíj x Mrd Ft, tévé csomagok megegyeznek a visszirányos területekkel, kábelnet csomag olcsóbb (nem hiszem hogy külön 29-es árazás lenne ha már megcsinálnák) mint az ADSL így kevesebb árbevétel lenne, ezért a megtérülési idő az elvártnál több, profitorientált vállalkozás többször meggondolja hogy érdemes-e beruházni vagy sem, előfizetők szempontjából jó lenne, de egy profitorientált vállalkozás nem jótékonysági intézmény. Profitorientált társaság célja a hosszútávú nyereség elérése, a költségek minimalizálása, profit=bevétel-költség bocs a kis gazdaságelméleti kitérőért.
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
Nehéz kérdés, minden település más, szerintem ahol van Telekom és Digi ott nem biztos hogy sokan visszaváltanának, valamennyien biztos, biztos vannak még olyanok akik azért nem váltottak mert nem szeretnének újabb bekötést fúrást rombolást stb, ezek az ügyfelek jól járnának kábelnettel.
-
kabelmania27
félisten
Erősítőket kell alkalmassá tenni a visszirányra, településenként CMTS-t kell telepíteni és máris mehet a kábelnet/tel és videótár.
degec: Valamit valamiért... Oszloptól vezess el egy kpe csövet a házig, nagyon más lehetőség nincs vagy falon keresztűl vagy ablakkereten keresztül vagy tetőn keresztüll, ha neked egyik megoldás sem tetszik ne köttesd be. -
kabelmania27
félisten
100% úgysem vált, eddig sem váltott, adnak majd ügyfélmegtartót+iptvnél max 3tévé van egyszerre egy hd stream van, UPC-nél max 3 digitális vételi berendezés lehet (egyszerre megy a három készüléken a hd) de analógot erősítővel sok tévére el lehet osztani, akinek elég a 12/1,5 vagy 18/1,5 az maradni fog.
-
Anonymus X
tag
Felhívtam őket telefonon lemondani az ADSL Solót. Először próbált marasztalni a hölgy (ingyen költöztetik is a szolgáltatást stb.), de miután látta, hogy esélytelen, elpuffantotta az utolsó puskaporát. Kicsit fel is kaptam a fejem a meglepődéstől, megkérdeztem, hogy amíg előfizetőjük voltam lejárt hűséggel, miért nem tudtak ilyen ajánlattal megkeresni. Erre persze nem tudott mit válaszolni, én meg szépen lemondtam az előfizetésemet.
-
Ez már csak így van, ha kínos a kérdés, ignorálják! Anno az invitel topikban kérdeztük meg ezerszázhuszonhatszor sikertelenül, hogy mitől van az, hogy ha például 10M/512K Telekom (vagy szinte bármi más) ADSL-re fizetsz elő, akkor a kifizetett sebességedet mérni is tudod a speedtest-en, még ha ugyanilyen csomagot Invitel-től veszed, akkor legfeljebb 8,5M/420K volt amit mérni tudtál, mert az Invitel úgy állította be a DSLAM portot, hogy a hálózati veszteségek (PPPoE, overhead) az előfizető kárára mentek, még más szolgáltatóknál ez nem volt divat! Pedig ez közel 20%-os érték is lehetett, ami nem kevés! Én írtam nekik emailt is, a fórumon is többen kérdeztük Invitel Guide-ot, aki hivatalosan volt jelen itt az Invitel részéről, válaszra sem méltattak! Bár ha jól rémlik, egyszer mintha beszúrtak volna rá valami sablon szöveget válaszként, aminek persze köze nem volt a kérdéshez!
Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- HP Elitebook 840 G5 FHD, i7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi