- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tsello
aktív tag
Hát ez meg idejön és elvsizi az üzletem... :DD
Na de inkább segítsünk...
Szal volt ilyen gond egy-két embernek hogy elkezd zúgni a moncsi és sokak ajánlották hogy ki kell fújni belőle a port meg rendesen ki kell takarítani.
Nekem van egy MAG monitoron néha behülyül szervízben haverom próbálta megcsinálni kitakarította, átnézte de nem lett meg a baja. Azt mondta hogy egy dolog lehet még de azt meg se nézi mert többe lenne az új alkatrész mint a moncsim, pedig egy MAG XJ770esről beszélek.
Tehát ha szervízbe is viszed kérd hoyg adjanak árajánlato és tájékozódj arról is hogy sok cég úgy csinálja (mi is) hogy h a bevizsgálás után nem kéred a javítást mert dárga meg em éri meg a bevizsgálási díjat neked ki kell fizetni!!
Ha sok akkor gondolkodj...lehet hogy otthon is meg tudod azt csinálni.
Sok sikert ha érdekel a moncsi írj mailt. -
tsello
aktív tag
Este megnézem.
-
tsello
aktív tag
Igen de szerintem meg tudnánk egyezni mert én már nagyon szeretnék tole megszabadulni.
-
tsello
aktív tag
Nekem a régi MAG monitorm szokott ilyet csinálni amikor átvágom 640x480ba.
De van egy ilyen tuti monitorom ami nem serceg és nem lehet vele telefonálni. Érdekel? Az egyik egy LG77i a másik vmi noname 14''
Aktív témák
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Oppo A14 4/64GB Kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest