Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matr x
aktív tag
Alig 2hónap alatt már egész nagyratörő gondolatai támadtak. Én egész régóta itt vagyok, de még gondolni se gondoltam ilyenre.
1év talán tűrhető. Aki egy évig kitart a fórumon, az már vagy nem akar moderátor lenni, vagy pedig érzi, tudja, hogy mit kell tenni.Mindenhonnan csak zubog a sz@r, már nem is győzünk elállni alóla... --- ''Aztán egymásra ne lődözzetek!'' - Muterom paintball előtt
-
-
L_ajos
őstag
válasz Cathfaern #29 üzenetére
jah...ez igy van....
Majdnem tökéletesek a feltételezéseid...deh talám túl realista vagy Lehet hogy valakinek elborul az elméje és irt mint a gép(van ilyen is) meg van az aranyszívű....a jóságos de olykor pimasz...na de most akkor mi az értelme?
Csak a hatalom? Ennyire elzülöttünk hogy már mindenki a hatalomról álmodik?
Vagy passzió? Vagy mi?....na mind1.....kezdem pókhálósnak érezni a dolgot és nem átlátni rajtaPSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
Agyzuzo
addikt
válasz Cathfaern #14 üzenetére
OFF
Ha már így kijavítasz emberkéket, akkor egy kis helyesírási kitérő:
olyan, hogy kihangsúlyozni, nem létezik. Olyan, hogy hangsúlyozni viszont igen.
Bocs, csak szúrja a szemem (legalább annyira mint az egyenlőre, deviszont, bepótol és társai).
ONListen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Bazsesz
őstag
válasz Cathfaern #29 üzenetére
Btw. egy dolog, ami egyértelműen a moderátorság ellen szól: moderátor/házigazda nem vehet részt semmilyen nyereményjátékon.
Nem csak ez azért. Például biztos előfordult már valakivel olyan, hogy lenézték a moderátort, vagy elmondták mindennek, pedig csak a dolgát végezte. Például valami ilyesmire gondoltam: ''miért törölted a crackes topikom te &@#>$ß>#&>ß$!!!???''
Volt az a Pupák nevű moderátorgyűlölő gyerek is. Ő sem
Aztán volt olyan, hogy egy moderátort elmondtak mindennek, mert el akart adni 1 darab tápot. (sajna a topkcímet nem tudom), de azért, merthogy egy darab tápnak nyitott egy topikot, és hogy miért nyitott topikot, ő moderátor...
Meg a moderátorokat néhányan úgy tekintik, mintha nem is emberek lennének. Pedig azok..
Szal van még hátránya a moderátorságnak...
Üdv: Balu
(bónusz kérdés: ez esetben hogy nyerhetett Som@ Ag Neovo-s pólót?)
Tudom a valóságot, de sztem kilopta Parci széfjéből a kérdésekre a választ. (Csak poén, Soma jó csávó )''Játék a szavakkal mintájára Dúd a betűkkel :d Előadja Bazsesz művészúr :)'' by Esmein
-
Agyzuzo
addikt
válasz Cathfaern #71 üzenetére
Arra inkább azt mondják, ki szeretném emelni vagy szeretném hangsúlyozni, hogy blablabla. Bár végülis mindegy, csak a kihangsúlyozni csúnya, ha már ketté van vágva, nem olyan szembetűnő.
Nyelvészkedés OFF =)Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest