- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
VladimirR #446 üzenetére
A szellemi képességeknek nem sok köze van ehhez. Nem értem miért veszel mindent személyes sértésnek. Attól, hogy nem tanítottak meg olvasni még nem kell, még nem vagy feltétlen buta, ez legfeljebb a magyar tanárod minősíti... A kiforgatás pedig megint jöhet abból, hogy félreértesz valamit. A szándékosságot megintcsak Te láttad mögé. Ez némi-nemű paranoiára utal. Mindkét dologban tudnak neked segíteni, vannak ezekre megfelelő szakemberek.
Az pedig, hogy lesüllyedsz az én ''szintemre'' és pocskondiázol, ''mint én'', csupán Téged minősít. Akárcsak az, hogy másokkal fenyegetőzöl. Én is szólhatok az öcsémnek, én vele vagyok jóba, nem a moderátorokkal. Könnyű egy technikus jelző mögé bújni...
Bíztam benne különben, hogy a sünt megrágod nekem elötte, hamár az emésztéssel nekem kell vesződnöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest