- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Aktív témák
-
Bad dog
csendes tag
hehehe:))
-
-=Ghost=-
őstag
8hozzászólás... muhhhh tudnám hol a többi el is olvasnám.... :DDD
-
-=Ghost=-
őstag
te bad dog... ismerlek... :DDD:DDD:DDD:DDD heh de amíg ittvót nem birta mekkérdezni hol lehet dekopírt kapni...aszonnya nem ferne ki a gépe... (legalábbis aláírása szerint) vagy inkabb szegyelled? :DDD najo nem szekállak
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
RTFM mintájára UTFG<--- mivaaa? ez mit akar jelenteni? :)
codegen 7016om van.
dekopirt pedig obi praktiker stb
de kell hozzá fémvágó ''penge'' is
de a luke rövidítését akkó sem értem :) -
Bad dog
csendes tag
Ja és hol lehet venni dekopírfűrészt?
-
Bad dog
csendes tag
Grat az oldal nagyon szép :C de neked milyen házad van?
-
-=Ghost=-
őstag
a két új coccot nem néztem meg senki? amúgy az új képek jönnek az első héten amikor kezdődik a suli.
-
-=Ghost=-
őstag
-
digital_n
csendes tag
felrakhatnal kepet a moddolt videokarirol, amit egyutt csinaltunk, az kiraly lett....
az oldal atlagos, latszik nem vagy html programozo :P
sokkal de sokkal tobb kepet rakj fel a modokrol, kulonbozo nezetekbol, hogy szemleletesebb legyen.
na csao
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
amugy az alaplapomhoz (abit ic7-g) attak 2 hengerkabelt (egy floppy hoz, egy ide)
ennek hatására kezdtem el...a 80eres 90cm hosszu kabwelemet en sem keztem szetvagdosni de ezt ma nem hasznaltam es eze biztos voltam a dolgomban ha nem megy max volt egy eegyebkenti is felesleges kabelem (de műxik...)
de nem hasznalom mert rovid 60cm es meg van gyari... az meg megis csak jobban nez ki
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
azt nem tom ezt kb ra vagdsotam ennyire nehogy azt hidd bármit is számoltam volna az ereken kivül :DDD
de műxik és ez a lényeg...
:C
80 erest szvsz 4enként kéne de nem tom pontosan. mert abba az a +40 csak ''árnyékolásra'' van.. szal azé nem akarok biztosat mondani mert akko eszondod h en tanacsoltam szart. ezt nem szeretnem.
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
nah felkerült néhány új moddolt cucc
ezeket megnézhetitek az egyéb/hengerkabel és az egyeb/LED lampa menupontokban
és elsőre sikerült az oldalt hibátlanul fellőni (minden bejön és mindem műxik)
:C -
-=Ghost=-
őstag
jóóóóóó
nem azt mondtam hogy te ezt csinálod de vannak akik igen ezért írtam le többször is hogy: fikázni csak........
bódog új évet mindönkinök :DDD
:C2003--->2004:C -
mumtaz
senior tag
válasz
-=Ghost=- #84 üzenetére
Most mit tegyek!? csak olyat tudok mondani, ami inkább előremozdít. Ha valaki átalakít egy házat, azt főleg magáért teszi. Nem jó valakit lehurrogni, hogy szar mert:
1. Nem a külső szemlélő véleménye az elsődleges.
2. Akkor sem jó valakinek lehúzni a művét, amikor az illető szenvedett vele eleget, hogy olyan legyen a ház, amilyen.
B.U.É.K
:)) -
-=Ghost=-
őstag
tudom tudom... :DDD
csak montad az elején a hozzászólásodnak hogy nem fikázásból mondod -
-=Ghost=-
őstag
látom elolvastad a topic azon részét hogy: ''lehet fikázni de csak mértékkel'' :)
egyébként az ablak tovább vagdosását nem tervezem csak még reszelgetek rajta kicsit... meg veszek egy jó plexilapot (jó=nincs eltörve a sarka) mert ezt mikor fúrtam sikerült eltörni egy helyen de majd veszek 1et és gravíroztatok rá valamit...
vallszeg valami jókis sárkány vagyegyéb ''motívum'' lesz meg most tervezem hogy veszek egy pumpát meg tartályt és akkor szép is lesz a vízhűtés pumpája.
mert most elég gány.... -
mumtaz
senior tag
Egész jó lett a ház, de remélem, hogy nem éred be ennyi átalakítással. :)
Az oldalablakon azért még alakíts egy kicsit, mert mintha kicsit ''csálé'' lenne. Ha alap kell hozzá, akkor esetleg megnézheted az én házam oldalablakát, ami alapul szolgálhat.
[L]http://www.radikalmod.hu/upload/gallery/7_haz_old.jpg[/L]
Mindezt nem dicsekvés, vagy más lefitymáló indokból írtam, hanem pont azért, hogy a házadat mégjobban, még tökéletesebben tudd átalakítani.
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
nemnehéz
csak a felrajzolással szarkodtam sokat... (5perc) a kivágás volt a leghosszadalmasabb munkafolyamat (10-15perc) kis forrsztópákával -
-=Ghost=-
őstag
én belülre terveztem dehát nincs elég hely :(
(radi 19cm széles)
házbelsejeben max 16cm helyem van :(
tahát kikerült kivülre de így legalább majd csak akkor kell rá venti ha a procin is rata lesz a víz... (1év mert nem szeretném ha azt mondanák h ez b@szta el....) (ez=víz) -
a radiátort én is igy terveztem.:)
ház tetjére -
-=Ghost=-
őstag
ha 800ft postakőccséggel ócsó akkó zsorzs nál kopogtass mert nekem ő küldte de ezt le is írtam (az árat nem)
-
Mec
aktív tag
Király a sub-cső. Ilyet elfogadnék én is. Aki tud segíteni ''ócsón'' szerezni egyet, az dobjon mailt.
-
-=Ghost=-
őstag
:( kár na mind1 majd mekkérdezek valakit azért thx
-
-=Ghost=-
őstag
:DDD
na látjátok hasonlókat várok :DDD
mennyit kéne fizetni érte? -
_George
senior tag
tetszik! kifejezetten azért, mert Codegen, és van hasonlóság az enyémmel. :)
-
-=Ghost=-
őstag
:D ok mondtam hogy menézem még de most azért nem fogom újra összerakni ez egész oldalt mer néhány embernek nem jön be... (IE miatt nem tetszés re gondoltam)
-
-=Ghost=-
őstag
kösz haver azt használ az uj oldalához majd megnézem de elsőre nem teccett majd megláttyuk
-
-=Ghost=-
őstag
''és pont egy gay/shemale oldalt hirdető banner jön be''
ez nem az én bajom ne kattints rá! ha igen akkor vallszeg te is B..i vagy, vagy hasonló ''gondok'' vannak veled.
ja és mindig változik. erről ennyit.
''nem olyan bonyolult az a html nyelv''
akkor lécci dobj má össze egy hasonló oldalt frontpage nelkül. ez az első oldal amit egyedül csináok (haverral öszzedobtunk má 2t is) de az is csak IE s volt
kéktől kiütést kapok.
hát ezzel nem tudok mit csinálni kezeltesd! :)
nyűgös vagymi??? :)
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
-
-=Ghost=-
őstag
bocsi xara websyle val meg front page val csináltam... nem tom hogy hogy tudnám megcsinálni hogy netsacape meg egyeb cuccok al is mennyen... de én IE t használok...
-
-=Ghost=-
őstag
ez a forumban van vagy a weblapon?
nem b@szogatás ha a weblapon van mert ijesmi javitasokat is varom
ja és ha már a hejesírásnál:)
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
nem volt sehol :( majd holnap még megnézem 1-2hejen
-
-=Ghost=-
őstag
nah lassan megyek veszek a fenyképezőgépbe tölthető elemet+töltőt mert 2 nap folyamatos fényképezés után (mert nem csak a gépről csináltam képeket) megette azt a 2elemet ami itthon volt (csak felig volt az is)
-
-=Ghost=-
őstag
nah sikerült átírni éppen lövi fel a total commander :) fenn van néhány új kép ablak mod 3. kép vaku nélkül készült hogy lássátok a katód cső erejét :D
meg majd lesznek még képek ja és tervezem egy ''egyéb menüpont kialakításáat is'' ahol lesz a tobbi moddolt cucc (edig egy usb led lámpa üzemel)sőtt már fel is lőtte
[Szerkesztve] -
mormota
senior tag
na majd ha én csinálom a moddingomat, akkor lesznek képek dögivel
csak legyen elég időm rá:) majd talán nyár felé -
-=Ghost=-
őstag
felőttem az új oldaét 640*480képek 10kbyte körul vannak ... és több kép de majd még jön...
-
-=Ghost=-
őstag
megelsz már a légbeömlőn kívü mindenről 3 van...
-
-=Ghost=-
őstag
ja és 1. vagy 2. hozzászólásom volt hogy várom az 5leteket mi kéne még...
de nem azt várom h rakjá mán fel még képeket bazz hanem konkrét 5leteket h mirőőől oldallap beömlő hőleadó stb -
-=Ghost=-
őstag
1 ma szerváltam infran viev et de már kész az új oldal 640*480 as képek vannak (átlagban) azért csak átlagban mert van ami ''magasabb''
2 senkinek nem tűnik fel aza marhanagy UNDER CONSTRUCTION felirat????
segítek: kék-fekete alapon szürke téglalap néhány hejen mintákkal benne fekete szöveg : UNDER CONSTRUCTION ?! bazz télleg ijen nehéz merérteni??? :( -
lesaux
veterán
Na, csak átfutottam a topikon.
Képet, linket stb. aláírásba nem tudsz belerakni. Akinek mégis ott van, az régebben tette bele, mielőtt áttértünk a RI/OS3-ra.
A weboldaladról. Jónak jó, csak a képekkel bánhatnál precízebben. Egy 400*300-as kép ne legyen már fél mega. Irfanview-val vagy bármi mással összekicsinyíted akkorára, amekkorára kell. Megcsináltam magamnak, 10 kbyte lett.
Ilyenekre nem ártana odafigyelni.
Meg lehetne egy kicsivel több kép is az oldalon. :) -
-=Ghost=-
őstag
amúgy a gépemről még jöhetek a vélemények ja és még oda van írva hogy ''ándör konsztáksön'' tehát NEM VÉGLEGES
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
4egyenes??? az nekem kicsit hétköznapi és korlátolt ha nekem nincs legalább a gépemnek legyen valami stílusa... :D
-
-
mormota
senior tag
hmm... akkor te nem kapkodsz el semmit ezekszerint..
én most is tanulok (nem vagyok stréber, egyszerüen k*rva sok az anyag kémia szigolatra)
de te tudod.. biztos megvan az indokod, hogy miért nem akarod megcsinálni... ápropó idő.. nem rozsgál be a réz mag a vizesblokkban?:)) -
-=Ghost=-
őstag
:D az lesz
-
-=Ghost=-
őstag
jah nem nekem szolt bocs azt nem neztem :D
amugy nem megy ez a linkelés :( -
-=Ghost=-
őstag
lustának lusta vagyok de sem modemes sem gprs es :D legalábbis most nem majd ha hazamegyek (nagyanyameknál vagyok szünetekben és megredeltük az adslt nyárra azóta van és lesz is egy db ig :D)
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
várj csak egy kicsit írd le pontosan hogy mit kell beirnom hogy az legyen a link hogy: http://ghost.uw.hu
csak max belerax néhány szóközt hogy a jelek jelenjenek me ne pedig a link es be tudjam írni
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
még egy kérdés: hogy kell az aláírásomba link et csinálni?
-
mormota
senior tag
kérdés: plexit hol vettél hozzá?
mivel vágtad ki az oldalát?
ja meg mennyiért?
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
a a forrasztópáka meg az első eszköz volt ami eszembe jutott ott volt az öteltek között még a ''sniccer'' is cask azzal átvagdosni egy 2-3 mm vastag műanyaglapot... ha multr évbe elkezdtem volna akkor sem lennék még kész vele... nah mind1 pákával kész voltam durván 30 perc alatt
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
''a beömlöt már láttuk george-nál.'' lehet hogy azért mert tőle kértem hogy küldje el postán??? talán asszem igen... de ha el is olvasod ott van alatta a szövegben :)
az oldallapot pedig már sokan megcsinálták de nem hinném hogy pont ijen formában legalábbis ijet én még nem láttam -
-=Ghost=-
őstag
azt hogy festem azt nem! de hogy festetem valakivel aki olyan szépre meg tuggya csinálni mint george é azt igen! :)
de én azokon kívű gondoltam (amik alul vannak)
mert pl valakinek az aláírásában van aza ''legszebb öröm a söröm''és egy szmájli meg ijenek. szoktam látni néhányat itt ott ... de ha csak ennyi van ami itt alaul... akko nagyon szomorú ghost leszek :D na nem azt azért még nem :D
nincs valakinek auto fényezős ismerőse akihez ha beviszem a géphházat megcsinálja? :D -
-
-
[w]
őstag
a smiley-k a hozzaszolas szerkesztoablak alatt jelennek meg es ha egyiken rajtahagyod az egeret, akkor a ''kodjat'' is megmutatja. :)
a modrol annyit, hogy ez a beomlo eleg frankon nez ki, de a forrasztopaka hasznalata nekem eszembe nem jutott volna... :D
nem tervezed, hogy te is lefested a hazat? -
-=Ghost=-
őstag
hol tudom megnézni a szmájlikat (az összeset) ez kicsit off os de mégis csak az én topicom :)
szal erre még várom a válaszokat meg a gépemmel kapcs. a véleményeket -
-=Ghost=-
őstag
na jo de miről? gpu, cpu blokkok? pumpa? semmi erdekes.
pumpa ordasi féle blokkok meg home made ordasi felet próbáltuk utánozni :)
de majd jönnek arrol is a képek csak most még nem akarom szétszedni :) majd 1-hét de a cpu blokk rol jön előbbis szünet végén valamikor
és hogy mirő monnyon véleményt az ember? arrol ami eddig fennvan! -
PeliScan
addikt
Nem lesz rossz, csak így tovább. :) Viszont szerintem tedd fel gyorsan a többi képeket is, most miről mondjon véleményt ez ember, hm? Van egy radiátor, és egy blowhole, meg egy ablak, amiről te is mondtad, hogy semmi extra. :)
-
-=Ghost=-
őstag
basszus végre megcsináltam egy pár képet a gépemről felraktam a netre látom már vagy 26an meg is méztétek de télleg ennyire nincs véleményetek?!
ja és ha lehet ne george é hoz hasonlítsátok mert neki ezzel a festéssel nagyon penge háza lett -
-=Ghost=-
őstag
ja és írjátok meg hogy miről tegyek még fel képeket vagy mit írjak le részletesebben
-
-=Ghost=-
őstag
hi all!!!!
kaptam karácsonyra egy digitális fényképezőgépet.
csináltam is egy oldalt a gépemről nézzétek meg és kérem a véleményeket!
[L]http://ghost.uw.hu[/L]
de a véleményeketz és az észrevételeket az oldallal kapcsolatban is várom
meg persze a gépről :)
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Gaming notebook topik
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Konteó topic
- Könyvajánló
- Sorozatok
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest