- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Aktív témák
-
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=- #275 üzenetére
mind2-höz lehet hosszabbítot kapni, a billbe meg 2 jelkábel, 1 táp, meg 1 föld megy, szóval harapofogoval és némi dróttal is lehet hosszabbitani. Gyári 2m-es hosszabbítót meg kb 200-ért vettem.
Monitor télleg problémásabb, lehet, hogy nem lessz ugyan olyan szép a képe egy olcsóbb kábellel, de próba szemlencse. -
Enclave
aktív tag
válasz
-=Ghost=- #263 üzenetére
Király!!! :C
Pillanatok alatt kikaptam az alaplapot tálcástúl a házból! Bár ha ezt egy fél évvel hamarabb is tudtam volna sok bosszúságtól kíméltem volna meg magamat. :((( Na mind1, mint ahogy a mondás szól: jobb későn mint soha! Egyébként így tálcástúl vettem észre , hogy a PCI csatlakozóknál, úgy fél cm-el kevesebb a távolsága az alaplapnak a tálcától mint a bakoknál (magyarul: enyhén meghajlott az alaplapom ezen a részén) Ez nem gáz egy kicsit? :F
Mindenesetre kösz az eddigi válaszokat! -
ArmanD.
őstag
válasz
-=Ghost=- #243 üzenetére
Zerosra gondoltál? Tudom mert járt nálam is meg mindenkinél kicsit körbenézni. Azt mondta sok minden változást nem lát a házamon, de majd versenyen meglátja!!! :DDD Mennyire nagy moddolo nem tudod?? Amúgy most ugrott be hogy ő a HWSW-n Zero néven fut és valamilyen szinten dumáltunk már. Épp nemrég kérdeztem tőle, hogy milyen házon is dologzik.
[Szerkesztve] -
gromble_ziz
aktív tag
-
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=- #149 üzenetére
hááát. ha csak nem vagy nagyon mazoista, akkor codix.hu, és veszel 1 újat. EL fóliát lehet kapni, asszem pölö Conradban is, de ott meg mindent kb a normál ár dupájáért lehet megvenni. (és nem is 100%, hogy nem baxod el elsőre:D[nem én mondom, olyan mondta, aki már sok lcdt alakított át])
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=- #144 üzenetére
mivel atus haza van fenyezve, ezert tole kerdezd, de talan meg is irta a coolness.hu-ra. Egyebken az a legegyszerubb (&leggyorsabb), ha korbemaszod a szomszedos fenyezoket, es megkerdezed. Egybol mondanak arat, meg hogy mikorra lenne kesz.
Eloszor en is azt hittem, hogy majd hulyenek nezenk nehany kerdesemmel, de neki tokmind1, hogy nagykonyhai edenyt, vagy szgep oldalt csinalnak. penz-penz. -
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=- #135 üzenetére
(csak mert hiányoltál)
nekem már az a 2 TR kép is sok:)
asztal oldalára erősítve? A gép ''másik'' oldalán úgy sincs semmi, rárakod 1 polcra. fektetve? földön? szoba közepén? kisebb ház?
hogy kicsit konstruktív hozzászólást is kapj tőlem: bírja az a polc a gép 20kilóját?
Az csak egy teljesen átlagos Skoda radiátor, és nem fujatom semmivel, van 7 centi hely a fal mellett, és jó elvan magában. (alatta 1 méterrel meg megy a fűtéscső, de végülis mind1:D) Meg egyébként sem látszik, lustaság rulz:D (modjuk fél éve ki akarom hajítani, de mindíg van valami fontosabb dolgom)
[Szerkesztve] -
LukE
veterán
-
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=- #129 üzenetére
ja, 2002 karácsonyra kapott kishugom 1 ilyet, szépen elemről, meg két külön szín, meg minden jó dolog 1ben:)
ugyan közelről nézve lehet kivetni valót találni benne, de szerintem qrva jó lett:D
Aki eddig latta, annak tetszett.
(megprobalko 1 kepet felnyomni, de azota picit megfaradt a divájsz)
(sima kézi fúróval és vagy vékony fúróval, vagy gravír fejjel, nem emlékszem) -
mumtaz
senior tag
válasz
-=Ghost=- #84 üzenetére
Most mit tegyek!? csak olyat tudok mondani, ami inkább előremozdít. Ha valaki átalakít egy házat, azt főleg magáért teszi. Nem jó valakit lehurrogni, hogy szar mert:
1. Nem a külső szemlélő véleménye az elsődleges.
2. Akkor sem jó valakinek lehúzni a művét, amikor az illető szenvedett vele eleget, hogy olyan legyen a ház, amilyen.
B.U.É.K
:)) -
LukE
veterán
-
lesaux
veterán
Na, csak átfutottam a topikon.
Képet, linket stb. aláírásba nem tudsz belerakni. Akinek mégis ott van, az régebben tette bele, mielőtt áttértünk a RI/OS3-ra.
A weboldaladról. Jónak jó, csak a képekkel bánhatnál precízebben. Egy 400*300-as kép ne legyen már fél mega. Irfanview-val vagy bármi mással összekicsinyíted akkorára, amekkorára kell. Megcsináltam magamnak, 10 kbyte lett.
Ilyenekre nem ártana odafigyelni.
Meg lehetne egy kicsivel több kép is az oldalon. :) -
-
[w]
őstag
a smiley-k a hozzaszolas szerkesztoablak alatt jelennek meg es ha egyiken rajtahagyod az egeret, akkor a ''kodjat'' is megmutatja. :)
a modrol annyit, hogy ez a beomlo eleg frankon nez ki, de a forrasztopaka hasznalata nekem eszembe nem jutott volna... :D
nem tervezed, hogy te is lefested a hazat?
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gumi és felni topik
- Minden, ami Unreal Engine
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest