Hirdetés
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddie141
senior tag
válasz
04ahgy #13920 üzenetére
Elnézést a kérdésért, de hogyan indítjátok be egyszerre a kettőt? Én is gondolkodtam már ilyesmin, és lett volna olyan szituáció, amelynél sokat segített volna rajtam egy ilyen megoldás. Speciális redundáns tápegységet használtok, vagy csak valahogyan összekötitek a kettő indítókábeleit?
-
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy Zalman MFC-1-es ventilátor szabályzót. Kissé átgondolatlanul cselekedtem, mert sajnos nem fér be a házam ajtaja mögé. Eredetileg egy 3,5-ös helyre szerelhető változatot szerettem volna venni, de mégis emellett döntöttem. Az alapkoncepció az volt, hogy a ház tetejébe integrálom valahogy így(a ház: Cooler Master Cosmos), de mégsem szeretném ennyire szétfurkálni. Mivel lerobbant a buszom hazafelé Budapestről, ezért hirtelen elég sok lett az időm gondolkodni, minek eredményeképp arra jutottam, hogy külső házba építeném be, amelyet én készítenék el fából. A tervek a szabályzó házhoz elkészültek, és nem is nehéz a kivitelezésük. Egyetlen problémám abból fakad, hogy nem szeretnék 20 kábelt külön bevezetni a házikóba az asztalról, hanem arra gondoltam, hogy mindezt megoldom egy régi nyomtató kábellel (LPT kábel) Szerintetek ezen kábel segítségével el tudnám az asztalon lévő dobozkába a szükséges feszültségeket vezetni, illetve a ventilátorokhoz a gépházba vissza?
Befelé egy 4tűs ata csati van (2 föld, 1x12V és 1x5V) kifelé pedig a maradék 16 kábel az 4*3pin-es venti, és 2x2pin-es venti. Mindegyik ágon folyhat akár 12V is! Ez az én nagy gondom.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest