Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grigorisz
aktív tag
UP Kérdésemre senki?
-
Grigorisz
aktív tag
Halika.
Egy erősen elektronikai de nem számítógéppel összefüggő kérdésem lenne.
Van egy MNC autós erőlködőm. Ebben van két darab IC~FET? TRF744N jelzéssel. 3 láb kerámia tokozás.
Az egyik rommá égve a másik csak annyira, hogy még a feliratot sikerült leolvasnom róla.
Égen földön kerestem ilyet de sehol nem találtam. Valaki kicsit vágja miként kutassak utána, hogy mi lehet a helyettesítő alkatrésze? (az is jó, ha valakinek van elfekvőben két darab
)
[Szerkesztve] -
Grigorisz
aktív tag
Srácok srácok.... Én tisztában vagyok azzal amit (nem) tudok....nem vok e.műszerész így max. az eddig megtörtént dolgaim alapján vagyok ''okos''. (ránézek, el van égve, kicserélem, vagy jó vagy nem, esetek 90%-ban jó lesz a cucc) ha nem volt teljesen egyértelmű a viccelődési szándékom akkor sorry

-
Grigorisz
aktív tag
-
Grigorisz
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Horgász topik
- Socket AM5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS! Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

nem TRF hanem IRF...
ezek a jelek
azért vannak, hogy féligmeddig poénnak vedd (vegye) amit írok. Abból amit leír és ahogy leírja valami egyetemi profra gondolnék de elég jó tipp szerintem, hogy valami atomkirály elektronikai műszerész. közelít?