- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akcok94
senior tag
hali,
nekem olyan kérdésem. hogy mivel tudnám lefóliázni a fekete ház tetőmet fehérre? MIlyen fóliát tudnátok ajánlani ami nagyjából stimmel a ház fehérjéhez képest. NZXT H630.
Köszi a válaszokat.
-
Akcok94
senior tag
hello,
van egy nzxt h630-m, van benne valami ventilátor vezérlő féle, van 4db nzxt 200mm led-s ventik, ventiknek külön csatlakozója van. valahogy a venti vezérlőre kéne rádugnom hogy menjenek a led-k? mert most nem világítanak. hogy működik az a vezérlő?
köszi.
-
Akcok94
senior tag
-
Akcok94
senior tag
üdv,
ma vettem ledeket, lamptron 3mm led,
valaki segít nekem hogyan is kössem be őket, 4db van és tüskés a bekötése(talán)
adatai -range 12-14V -26mA(12V) és ezeket szeretnék egy molexra rákötni mondjuk vagy van egy ventilátor szabályzóm ami csatornaként 12W és 1A tud. -
Akcok94
senior tag
válasz
razorbenke92 #15317 üzenetére
koszi, mennyit fogyaszt egy ilyen kis led?
-
Akcok94
senior tag
üdv,
vettem ilyen egyszerű ledeket,
és annyi kérdésem volna hogy ezeket egy molex tápelosztóval tudnám-e működtetni egy molexes dugóról? -
Akcok94
senior tag
hali,
volna egy olyan problémám hogy, egy avc herkules vízhűtő szivattyújáról leszakadt egy kábel(simán vissza forrasztom) csak nem tudom mi a funkciója, mert van rajta ugyebár a "+;-" mint sárga és fekete kábelként,
de van számomra két ismeretlen jelzés "p" mint a kék kábel és "f" jelzés mihez a zöld kábel tartozik ami leszakadt és ettől nem indulna el?
kép róla hogy meglehessen érteni amit leírtam.
köszi. -
Akcok94
senior tag
hali,
keresek olyan szakembert ki egy halott ventilátort szabályzót vissza tud hozni az élők sorába,
talán túl nagy feszültséget kapott, bár nem tudom,
hibái:
-6 csatornából 3 működik
-a kék/piros ledek egyszerre világítanak
röviden ennyi lenne. -
Akcok94
senior tag
válasz
razorbenke92 #15212 üzenetére
én ezt néztem, főleg azért mert egy pumpát is elbír,
-
Akcok94
senior tag
Üdv,
tervezzem a gépem megvilágítását, ilyesmi egyszerű ledekel,
ezt rá tudom kötni egy bármilyen fajta ventilátor szabályzóval? mit venni szándékozok ventilátor szabályzót csatornákét 30W tud, esetleg elbírna 5-6 ilyen ledeket.
köszi előre. -
Akcok94
senior tag
üdv.
annyit szeretnék kérdezni hogy vettem egy venti szabályzót és szeretném a 4db 3pines kábelét leharisnyázni. Ezt hogyan tudnám megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Linux kezdőknek
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Renault, Dacia topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest