Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan elvetemült ötletem támadt, hogy egy asztalnál egy monitorral szeretnék két gépet üzemeltetni (bill + egér is kettő lenne). Van-e erre valami egyszerűbb megoldás (illetve ennek kapcsolási rajza + stb), amit egy anyuka is tud kezelni??? pl gomb
Előre is köszi
-
gromble_ziz
aktív tag
akik kérdeznének bármit: először ha nem is a teljes fórumot, de legalább AND testvérünk hozzászólásait olvassa el, mindenhol segít ahol tud és mindíg pontosan és érthetően fogalmaz.
pl venti ponti ez az amaz már volt jópárszor és nagyon jó megoldásokat sorakoztattak fel az urak .... olvasni keresni és csak utána kérdezni...
szamosba barátom szokta nekem mondani mikor sokat nyaggatom, hogy számoljak el 10000-ig mielött megkérdezem (közben persze keresem a megoldást)
ti se legyetek restek!
peace -
gromble_ziz
aktív tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
ha jól tudom, akkor DC-nél a kisebb potenciálú vezeték nem test vagy föld (lehet, hogy a rajta mrhető feszülségkülönbség a földhoz képest minimális, illetve elméletben 0, de a valóságban asszem nem az), igaz sokan annak mondjuk, meg úgy kezeljuk, de az nincs összekötve a test-tel közvetlenül, ha jól tudom
ennek ellenére az egyszerűség kedvéért földnek mondjuk ... illetve az adott feszülség melett lehet annak nevezni.... azaz ha egy áramkört beteszel a 12 és az 5 V közé, akkor annak igazából 7 voltos betápja van és földje az adott viszonyítási rendszerben
mindez csak SZVSZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

grat