Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gromble_ziz
aktív tag
Sziasztok!
Olyan elvetemült ötletem támadt, hogy egy asztalnál egy monitorral szeretnék két gépet üzemeltetni (bill + egér is kettő lenne). Van-e erre valami egyszerűbb megoldás (illetve ennek kapcsolási rajza + stb), amit egy anyuka is tud kezelni??? pl gomb
Előre is köszi
-
gromble_ziz
aktív tag
akik kérdeznének bármit: először ha nem is a teljes fórumot, de legalább AND testvérünk hozzászólásait olvassa el, mindenhol segít ahol tud és mindíg pontosan és érthetően fogalmaz.
pl venti ponti ez az amaz már volt jópárszor és nagyon jó megoldásokat sorakoztattak fel az urak .... olvasni keresni és csak utána kérdezni...
szamosba barátom szokta nekem mondani mikor sokat nyaggatom, hogy számoljak el 10000-ig mielött megkérdezem (közben persze keresem a megoldást)
ti se legyetek restek!
peace -
gromble_ziz
aktív tag
válasz
mr_ricsi
üzenetére
ha jól tudom, akkor DC-nél a kisebb potenciálú vezeték nem test vagy föld (lehet, hogy a rajta mrhető feszülségkülönbség a földhoz képest minimális, illetve elméletben 0, de a valóságban asszem nem az), igaz sokan annak mondjuk, meg úgy kezeljuk, de az nincs összekötve a test-tel közvetlenül, ha jól tudom
ennek ellenére az egyszerűség kedvéért földnek mondjuk ... illetve az adott feszülség melett lehet annak nevezni.... azaz ha egy áramkört beteszel a 12 és az 5 V közé, akkor annak igazából 7 voltos betápja van és földje az adott viszonyítási rendszerben
mindez csak SZVSZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Arc Raiders
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

grat