- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerenda110
aktív tag
Sziasztok!
Xbox 360 slim gephaz atalakitasan vagyok rajta, az io panel helyet kivagtam hatul, es az a kerdesem, hogy szerintetek mi a legjobb megoldas az io panel felfogatasahoz?? Cellux szilo kotegelo kilove. Elore is koszi a tanacsokat.
Ui. Epoxy es uvegszalas gitt mellett tanakodom, hogy a hezag se legyen mellette -
gerenda110
aktív tag
válasz
gerenda110 #19225 üzenetére
Erre valaki?
-
gerenda110
aktív tag
Üdv mindenkinek. Volna egy phanteks enthoo evolv itx házam, és szeretném RGB szallagok meg spékelni(tudom nem ad fpst) mivel tetszik. Kérdésem, ha a házba is szeretnék 1db ledes aura sync ventit, és ugyan ilyen 120as ventit a proci hűtőre is. A lapon egy Asus Strix b250i és van rajta RGB csatlakozó, de sajnos csak 1db. És a ventiknek is van 1 csatlakozója. Milyen hubot vegyek amibe be tudom kötni? Mert a ház elejébe is szeretnék körbe mert pont jól nézne ki ha a belső részéből világitana ki. Remélem érthetően írtam le amit szeretnék. Sajnos telefonról írok és eléggé macera a folyamatos javítás mellett. Jelenleg építem a gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest