Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnél láttam egy olyan ledsort, ami hangra /zenére/ reagált. Minél hangosabb volt a zene, annál több led világított sorban.
Egy ilyet összeszerelni egy teljesen amatőrnek (=nekem) mission impossible lenne? Nagyon megtetszett, mahinálnék magamnak is egyet. Esetleg valami ilyesmi cuccokról leírást tudtok linkelni?Köszi előre is.
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
Remélem jó topikba írok, kereső alapján ez tűnt a legjobb opciónak.
Van egy telefonom, benne 3,7 V-os, 1500 mAh-s akku. A gyári töltője elromlott, így csak USB-ről tudom tölteni, reggel viszont több napra terepgyakorlatra megyek, így az USB töltés kiesik. Töltőt nem tudok már venni, időhiányában. Van egy töltő, aminek a csatlakozója kompatibilis a telómmal, a gond csak az, hogy a töltő output-ja 5,0 V, 1200 mA.A kérdés az lenne, hogy lehet-e valami baja a telefonom akkujának, ha ezzel a töltővel töltöm? Akku felrobban, kisül, stb.. Nagyon nem értek az elektronikához, úgyhogy ha hülyeséget írok, elnézést.

Egyébként próba erejéig bedugtam a töltőt, a telefon töltődött. De huzamosabb ideig nem merem egyelőre fent hagyni.Köszönöm előre is a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- OLED TV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Alienware 17r4 olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest