- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mr_ricsi #13811 üzenetére
,,Elég gáz, hogy pénzt adsz egy nemolcsó dologért, de arra már nem veszed a fáradságot, hogy a kézikönyvét is áttanulmányozd!"
Nem azért vettem, hogy tanulmányozzam a működését, nem az a dolgom, hogy szakértő legyek, hanem hogy a célt, amire használom, kiszolgálja. Ami különbséget én észrevettem, hogy 1 évig folyamatosan égett, nem vibrált, most viszont idegesítően vibrál, mikor munkára késztetem a gépet, pl filmnézéskor. Játéknál még nem néztem.
-
válasz
andrade #13806 üzenetére
Kikapcsolt állapotban egyik sem világít, ez esztétikai jelleggel van ott, túl nagy fényereje is van, idegesítene is, ha kikapcsolt állapotban világítana akár csak az egyik is. Ígyis felvillanyozza nekem sötétben a szobámban azt az egész sarkot.
MSI P67A-C43 (B3) alaplap.
-
-
válasz
Wind-Storm #13803 üzenetére
Nem, a HDD az elöl van, ez meg majdnem teljesen hátul (és felül) világít.
De még az alaplapon van.
-
Üdv!
A házamban (Coolermaster HAF 912 plus) van hátul kék fénycső. Nagyon szép, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy vibrál. Minél nagyobb terhelés alatt van a gépem, annál jobban vibrál. Alaphelyzetben alig, de ha már valamin dolgoznia kell a gépnek, mintha diszkóban lennék. Ez korábban nem volt így. Én valamiféle tápellátási problémára gondolok.
Mit lenne a megoldás erre, hogy újra folyamatosan égjen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hobby rádiós topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- NZXT C850 Tápkábelek ??? INGYEN FOXPOST
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- Be Quiet Straight Power 11 750W 80 PLUS Platinum
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.000ft-tól.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest