Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Venti rögzítő gumikat (pl. AKASA Black Rubber Case Fan Mounts) lehet pl. ilyen fajta ventirögzítő helyre tenni?
Értem ez alatt, hogy nem konkrétan egy lyuk van, hanem ilyen ovális hely. Van ebben valakinek tapasztalata? Illetve ténylegesen ér is valamit ilyen gumi a csavar helyett? 
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy Scythe Kaze Q12 ventiszabályzóm a gépben, amivel fix 10V-tal etetem a 14cm-es 3 csatis ventiket. Le akarom cserélni a ventijeimet 14cm-es Akasa Apache ventikre, amik PWM-es ventik. Ezeket is ugyan úgy fogja szabályozni, nem lesz vele semmi gond?
Gongolom itt is csak a gnd(föld) és 12V-os lábakat (1 és 2) szabályozza?! 
-
Sonja
nagyúr
Tud-e valaki idehaza kapható fényerősség csökkentésére tervezett öntapadó szalagot/matricát/stb.?!
Ilyesmire gondolok, mint ez az Amazonon kapható cucc. -
Sonja
nagyúr
Van nekem egy Corsair TX750 750W-os tápom (8 éves, első szériás), amit most is használok. 8 SATA power csatlakozója van, amit fel is használtam (3 ODD, 1 SSD, 4 HDD). Szeretnék még + 2 HDD-t a gépbe (külön PCIe kártyán, mert több hely nincs az alaplapomon
), aminek kell táp is, így vennék egy ilyen elosztót. Nyugodtan megvehetem, nem lesz gond? A táp bírni fogja?

Új hozzászólás Aktív témák
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi! 
Értem ez alatt, hogy nem konkrétan egy lyuk van, hanem ilyen ovális hely. Van ebben valakinek tapasztalata? Illetve ténylegesen ér is valamit ilyen gumi a csavar helyett? 
), aminek kell táp is, így vennék egy