Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Venti rögzítő gumikat (pl. AKASA Black Rubber Case Fan Mounts) lehet pl. ilyen fajta ventirögzítő helyre tenni?
Értem ez alatt, hogy nem konkrétan egy lyuk van, hanem ilyen ovális hely. Van ebben valakinek tapasztalata? Illetve ténylegesen ér is valamit ilyen gumi a csavar helyett?
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy Scythe Kaze Q12 ventiszabályzóm a gépben, amivel fix 10V-tal etetem a 14cm-es 3 csatis ventiket. Le akarom cserélni a ventijeimet 14cm-es Akasa Apache ventikre, amik PWM-es ventik. Ezeket is ugyan úgy fogja szabályozni, nem lesz vele semmi gond?
Gongolom itt is csak a gnd(föld) és 12V-os lábakat (1 és 2) szabályozza?!
-
Sonja
nagyúr
Tud-e valaki idehaza kapható fényerősség csökkentésére tervezett öntapadó szalagot/matricát/stb.?!
Ilyesmire gondolok, mint ez az Amazonon kapható cucc.
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy Corsair TX750 750W-os tápom (8 éves, első szériás), amit most is használok. 8 SATA power csatlakozója van, amit fel is használtam (3 ODD, 1 SSD, 4 HDD). Szeretnék még + 2 HDD-t a gépbe (külön PCIe kártyán, mert több hely nincs az alaplapomon
), aminek kell táp is, így vennék egy ilyen elosztót. Nyugodtan megvehetem, nem lesz gond? A táp bírni fogja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ingatlanos topic!
- sziku69: Szólánc.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Androidos fejegységek
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest