- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Venti rögzítő gumikat (pl. AKASA Black Rubber Case Fan Mounts) lehet pl. ilyen fajta ventirögzítő helyre tenni?
Értem ez alatt, hogy nem konkrétan egy lyuk van, hanem ilyen ovális hely. Van ebben valakinek tapasztalata? Illetve ténylegesen ér is valamit ilyen gumi a csavar helyett?
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy Scythe Kaze Q12 ventiszabályzóm a gépben, amivel fix 10V-tal etetem a 14cm-es 3 csatis ventiket. Le akarom cserélni a ventijeimet 14cm-es Akasa Apache ventikre, amik PWM-es ventik. Ezeket is ugyan úgy fogja szabályozni, nem lesz vele semmi gond?
Gongolom itt is csak a gnd(föld) és 12V-os lábakat (1 és 2) szabályozza?!
-
Sonja
nagyúr
Tud-e valaki idehaza kapható fényerősség csökkentésére tervezett öntapadó szalagot/matricát/stb.?!
Ilyesmire gondolok, mint ez az Amazonon kapható cucc.
-
Sonja
nagyúr
Van nekem egy Corsair TX750 750W-os tápom (8 éves, első szériás), amit most is használok. 8 SATA power csatlakozója van, amit fel is használtam (3 ODD, 1 SSD, 4 HDD). Szeretnék még + 2 HDD-t a gépbe (külön PCIe kártyán, mert több hely nincs az alaplapomon
), aminek kell táp is, így vennék egy ilyen elosztót. Nyugodtan megvehetem, nem lesz gond? A táp bírni fogja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Gyúrósok ide!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Hibátlan iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3290
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest