- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- Banyasz papa: segitség kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Vertigo18 #20385 üzenetére
Tudom hidd el ennyire azert nem vagyok bena, de hiszitek vagy sem ez bizony ragasztva (is) van
szoval jogos volt a para: ezt bizony nem lesz konnyu (roncsolasmentesen) leszedni
Nem hiszem, hogy gyarilag ilyen lenne, szerintem az elozo gazdaja mar szetszedhette/eltorhette es igy oldotta meg az utolagos biztosnak tuno rogzitest. -
Kernel
nagyúr
válasz
Vertigo18 #18542 üzenetére
Ez csak bekötés kérdése. A föld a negatív, adja magát.
A-betű elvileg a LED anódja, a másik bizonyára a +.
Nyilvánvaló, ha az A-pontra kötöd a betápot, akkor állandóan világít, plusz pedig a kapcsolt pólus lesz (úgy is mondhatnám, a pluszt használod kimenetnek).
Ha fordítva kötöd be, akkor fordul a helyzet. De a kapcsolónak ez tökmindegy. Hogy neked nem egyformán működik, talán más a jelölés, vagy nem tudom, de akkor másképp kell kötni.
-
törölt tag
válasz
Vertigo18 #18537 üzenetére
Komplet led szalagot szeretnek venni. Olyan nem kell amivel en barmolok stb, csak radugom a tapcsatira es hadd menjen.
Neztem az AKASA-t ami jo arba van, illetve a Bitfenix de az dragabb. Nekem 30-30cm eleg lenne felulre meg oldalra aztan kesz.
Tehat a lenyeg hogy en nem akarok semmit barkacsolni, elore legyartott komplettet szeretnek. -
Kernel
nagyúr
válasz
Vertigo18 #18384 üzenetére
Az sem mindegy, mekkora áramfelvételű, de a 12V-os LED-szalagnak 12V kell, külön ellenállás nem szükséges, rajta van a szalagon.
A vezetékből nem nézem ki, hogy melegedni kellene (hacsak nem túl vékony, az áramhoz képest), inkább egy nem tökéletes kontakt átmeneti ellenállása okoz általában melegedést, ami a vezetékre is átterjedhet.
Vagy maga a szalag is melegszik, ez természetes.
Molex esetében a hüvely összébb nyomogatása javítja az érintkezést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest