Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
didyman
üzenetére
Helló!
Látom nagyon kened vágod a témát!
Egy két kérdés! Az alaplapokon lévő 3 csatis ventik szabályzása is már valami impulzusos móka? Vagy azok még síma feszültség csökkentés, növeléssel játszanak.
Konkrétan az én lapom érdekelne jobban.
Ugyanis történt eme kis baleset.És kivi vagyok.
Most,hogy megjött a ventiszabályzóm nincs semmi venti azon a körön. (egy fetről megy a 4 venti..)
Ha ezt benne hagyom, elvileg sok baja nem lehet.. ha jól sejtem az áramkör "végén" egy teljesítménykapcsóló szerepe van.Ki-be forrasztásának van valami trükkje? Mert én kaptam 2 darabot, egy egy darab nyákon.. arról se volt túl egyszerü leszedni,mert ahogy néztem a hűtő "tömbje" alatt is van forrasz anyag...(megmelegítettem a kis zászlócskáját, aztán huppsz. lent volt.. aztán gyors a vizes szivacsra-ba...a két lába meg csak leficcent a panelről
)
Szóval lejött az, csak hát melegíteni kellett .. nem tom, mennyire bírják vajon...
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Temu
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- EAFC 26
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)