Hirdetés
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Vedd észre, hogy az egyes ágak a feszültségszabályozás oldaláról nézve egyetlen ágnak számítanak, a túláramvédelem oldaláról nézve viszont külön ágaknak (hiszen minden ágon külön túláramvédelem van). A fogyasztón két okból is csökkenhet a feszültség: az egyik a szabályozás hibájából (ez minden ágon jelentkezik), a másik az egyes ágak vezetékén az adott ágon folyó áram hatására eső feszültség miatt, ami hozzáadódik az előbbihez. Ez utóbbi a két ág azonos, kiegyensúlyozott terhelése miatt is lényeges, ha ugyanazt a fogyasztót látják el (a4ahgy erre is utalt).
Ne feledd, 04ahgy ezt írta (kiemelés tőlem):
[B]kevésbé éles beavatkozású védelemmel rendelkező tápok egy virtuális ágakon az adott ágra megszabott terhelés felett terhelhetők, ha másik ág meg alul van.[/B]
És valóban, sok olyan tápról olvastam már - bár most megnevezni nem tudom őket -, amelyeknél az egyes ágak védelme bizony az adatlapot megadottnál jóval többet megenged, azaz kevésbé éles a védelem beavatkozása.
Na meg 04ahgy azt is írta - én is utaltam rá -, hogy nem mindegy a tápellátó vezetékek keresztmetszete sem. Két külön ág használata automatikusan nagyobb keresztmetszetet, ezáltal kisebb feszültségesést jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- Corsair CX Series CX650M 650W 80 PLUS Bronze PC tápegység
- Corsair TX 850M - 80+ Gold, moduláris tápegység
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest