Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
válasz
Pubszon
üzenetére
Na, megvan a bűnös.
Tegnap elkezdtem mérni az első és hátsó mic kimeneteket, ugyan ott és ugyan annyi feszt mértem mind a kettőn. Erre, mondom kipróbálom és tökéletesen működött. Ma, szintén megnéztem és most meg nem szólt, erre fogtam a műszert és kiméregettem, hátul volt fesz, ahogy kellett, működött is rendesen, elől pedig nem volt csak 0.04V. Ezek szerint, valahol meg van szakadva a mic tápellátásának a vezetéke. Amúgy 1.73V-ot mértem mindenhol mikor tökéletesen működött. Még a mikrofon erősítését sem kellett bekapcsolni, hogy normálisan értsenek.
Legalább meg vagyok nyugodva, hogy tudom mi a probléma.Köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Szemüveges topik
- Automobilista 2
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest