Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
Nagy hülyeséget írtam. Valamiért belekevertem az áramegenerátort is, éppen LED meghajtására terveztem egy ilyen PWM-vezérelt áramgenerátort annak megállapítására, hogy az adott típust mekkora kitöltési tényezővel lehet megkínálni különféle frekik mellett ahhoz, hogy minél kisebb teljesítményigénnyel elérhető legyen egy maximális fényerő, valahogy innen szivárgott át. Szóval jelen esetben a kondi töltődését nem fogja limitálni a FET rDSon értékén kívül semmi, ami egy BUZ11 esetében "kurvakicsi" a frekvenciához mérten. Tehát valóban fel fog szökni 12V-ra a kimenet már ilyen kicsi kapacitással is.
Elnézést a félreértésért.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest