- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
razorbenke92 #21620 üzenetére
De mutatnál jó kábelt? Mert én jobb híján egy Akyga AK-CA-55, vagy egy Akyga AK-CA-07-en gondolkozok amiket még ma megvennék. De inkább az elsőt választanám, mert azt, ha nem úgy használom, ahogy kéne, ahogy szerinted se kéne, akkor hosszabb. Erre mondtam, hogy elosztó, mert a közepén egy olyan csatlakozó van, amibe belemegy a 6 csatlakozó, és abból csinál 2 8-ast. És mindenhol olyan kábeleket láttam, ahol többnyire a másik végén 2 csatlakozó volt. Meg láttam képeken is hardveraprón, hogy mondjuk egy 580 Nitro SE 1 kábellel volt bekötve, ami úgy volt kialakítva mint a SATA tápok szoktak, egyik csatlakozóból a másik. Nyilván ebben az esetben is eloszlik az áram a kártya csatlakozói közt, csak a kábel, és a táp csatlakozója van terhelve. Szóval, ha a tápon közös az egyik 8-as csatlakozó egyik pólusa a másik 8-as csatlakozó egyik pólusával, akkor az nem tesz jót neki. Márpedig szinte csak olyanokat lehet találni. Én is direkt nem úgy használnám az 55-ös kábelt, ahogy kialakítása szerint kéne. Az egyik 8 tűt a tápba a másik 8 tűt a kártyába kötném, a 6 pines meg lógna. De továbbra sem értem minek van 8 pines csatlakozó pl. a tápon, ha 2 not connected, és a kártya felőli részen sem látom értelmét, mert ott pedig a 3 GND-ből az első kettőre van kötve a csatlakozóból. Szóval mi értelme van azt a 4 pint vezetékkel összekötni? Azt a multimétert ugyanúgy rá lehetne kötni arra a 2 pinre amire a kábel ráköti. Most itt a kártya oldali pinek összekötéséről beszélek. Hogy lehet rosszul számozom, de mondjuk akkor a +2 az annyit csinál, hogy összeköti a 7-est az 5-össel, a 8-ast a 3-assal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- Nyaralás topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged