Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Ez ugyan nem teljesen ugyanaz, de ha más dolgok kellenek, arra kiváló lehet.
3.5"os lcd kijelző, változtatható dizájn, háttér, minden fontos adat ott van. Ha ennyi infó elég, én bátran ajánlom, régóta használom, jövő héten új házba költözök, akkor belülre kerül... Egy darab usb kábel megy a gépbe, azon mindent kommunikációt tápellátást megold, a szoftverével egy pillanat változtatni a fényerőn, oké, és már az látszik, banggoodon 10K-ért vettem. [link] van nagyobb, széles, de lapos is, ennél olcsóbban és jobbat nem fogsz találni. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elden Ring
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- EAFC 25
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest