Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
abridabri
üzenetére
Felejtsd el a szivacsokat. Ami kell neked az bitumen lap es ra filc. En most egy rack szekrenyt szigeteltem igy le es oriasi a kulonbseg. A szivacs is jo, de az a hangok visszaverodese ellen jo, viszont a hordozo felulet fele atvezeti.
Pl. elotte, ha megpoccintettem kivulrol a szekreny oldalat, akkor kongott az egesz lemez, a bitumen lap utan pedig annyival megnott a tomege es csokkent a rugalmassaga, hogy szinte csak egy tompa puffanast hallani ahogy a kormom hozzaer.
-
imibogyo
veterán
válasz
abridabri
üzenetére
Én használtam már sok fajtát, számottevő különbséget nem vettem észre a légmozgásban. A gépek csendesítésében viszont mindig a "mintás" szivacsok a jobbak, így azok szerintem jobb választások, plusz a szemnek is kellemesebbek (nekem). Legtöbbször a tojástartós mintájút használtam, nagyon régi projektjeimben is...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest