- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
smallmer #19963 üzenetére
Legegyszerűbben egy oszlopos fúróval oldható meg a dolog. Azzal is lehet szép eredményt elérni (ennél sokkal szebbet is), de melós... CNC-ből az ajánlott sorrend legjobbtól a legrosszabb felé: vízsugaras, lézer, marógép. Andrew_31 kollégát keresd esetleg, az én gépem még mindig darabokban...
Vízsugarassal és lézerrel nagy valószínűséggel nincs utómunka (festés), marással esetleg lehet, fúrással pedig szinte biztosan lesz. Nem gáz ez sem, de számítani kell rá. Nekem annó bármennyire is szépen sikerült pl. a Metis vágása (látszik a képek között, amikor még nyers a vágás, hogy az hogyan nézett ki), azért csak újra kellett a végén fújnom.
De pl. amikor radi8tor gépét készítettem (esztergáltam), akkor nem kellett semmit utómunkázni, tehát nagy mértékben függ a ház anyagától és festésének minőségétől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi hangfal építés
- Lexus, Toyota topik
- VR topik
- Suzuki topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Küszöbön a The Alters megjelenése
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest