- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
kmisi99 #18665 üzenetére
Épp azért említettem a hangerőszabályzót, mert azt letekerve rövidre zárja a bemenetet, tehát már az is elárul valamit.
Bemeneti kábelt is ki lehet húzni, bár nem úgy néz ki, mint ha földhurok lenne, ha a táp sem védőföldes.
Nekem például a TA2024 tápzajra nem érzékeny, de még a PAM8403 sem amin szűrőtekercs sincs (utóbbi 5 V-os). Csak egészen közelről hallatszik a zaj, egyébként észre sem lehet venni, hogy áram alatt van.
-
gerleimarci
aktív tag
válasz
kmisi99 #18665 üzenetére
Amiket írtam(kapcsolóüzemű helyett trafós táp, bemenet rövidrezárás, árnyékolás) próbáld meg, ha úgy sem akarja, akkor inkább vegyél valami AB osztályú (pl:TDA) erősítő modult, azok nem olyan érzékenyek a zajra.
Én arra tippelek, hogy rosszul van méretezve az LC szűrőtag az erősítőben, ezért némi vivőmaradék kikerül a hangszóróra. És a táp is gyanús lehet.
Félre ne értsd, nem fikázni akarom a cuccod, csak nekem is vannak rossz tapasztalataim a kínai D osztályú vacakokkal.
Egy kis olvasnivaló, ha netán komolyabban érdekel a téma: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest