- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz
CheGhost #16185 üzenetére
Még egyszer mondom, nem az van, hogy nem akarom gariztatni de 1: amiatt, hogy hangosabb lett azon kívül, hogy kiröhögnek a boltban mást nem csinálnak velem szerintem, 2: nem tudom nélkülözni a tápomat cirka egy hétre ha mondjuk javítani vagy bevizsgálni akarják... Emiatt a két ok miatt nem is gondolok garanciára nem pedig azért, mert én vagyok a Jani.
Hát a google ismét többet segített, mint a prohardver, de már kezdem megszokni. Ezen videó alapján sztem én is bevállalok egy venti cserét. 07:40-nél kezdődik az igazi móka.
Van itthon zsugorcső is úgyhogy szépre meg tudom csinálni csak ventit kéne venni és igen a légszállítás az egy olyan dolog, hogy ha csak nem áll rendelkezésemre egy airflow chamber akkor úgysem tudom megmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest