- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csipesz01 #15453 üzenetére
Ember, a ventiden ott van a fekete meg a piros vezeték, az USB színeit meg ahogy írtad beazonosítottad. Konkrétan erre kérdeztél:
...a narancs az 5 volt a fehér a földelés, ezt a kettőt meik vezetékekhez csatoljam, a képen látható, van fehér , sárga, fekete, piros
Korábban elmondtam, hogy ami + az piros, ami - az fekete. Tudom, hogy hülyén fogalmaztam én is, de szerintem, ha tudod miről beszélek, megérted.
Ha viszont ennyire nem értesz a témához,én is javaslom, hogy ha nem is szakemberhez, legalább egy jártasabb illetőhöz vidd. A végén még tényleg gallyra vágod az egész notidat.moha21: Persze, hogy nem tennéd, én sem tenném, mert minden rendben működik. Azt mondtam, ha nincs más lehetőség rá, ez még mindig jobb mint a semmi. Ha a semminél van jobb ötleted, ha más nem, én meghallgatom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest